Lediga jobb Rollsbo marktjänst i Kungälv

Se alla lediga jobb från Rollsbo marktjänst i Kungälv. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Kungälv som finns inom det yrket.

Grävmaskinist

Ansök    Jun 17    Rollsbo marktjänst    Grävmaskinförare
Företag i Kungälv söker grävmaskinist Vi söker en driven och engagerad medarbetare till vårt företag i Kungälvs kommun. Vår lokal ligger i Rollsbo industriområde och det är där du har din bas. Våra kunder befinner sig mestadels i Kungälv, men du behöver vara tillgänglig att arbeta även utanför kommunen. Vi arbetar huvudsakligen med kabel- och fiberschakt, men även trädgårdsanläggning, husgrunder och anläggning av minireningsverk. Företaget innehar tv... Visa mer
Företag i Kungälv söker grävmaskinist

Vi söker en driven och engagerad medarbetare till vårt företag i Kungälvs kommun. Vår lokal ligger i Rollsbo industriområde och det är där du har din bas. Våra kunder befinner sig mestadels i Kungälv, men du behöver vara tillgänglig att arbeta även utanför kommunen.

Vi arbetar huvudsakligen med kabel- och fiberschakt, men även trädgårdsanläggning, husgrunder och anläggning av minireningsverk. Företaget innehar två grävmaskiner (8 ton och 18 ton), en traktor och en hjullastare.

Vi söker dig som har yrkesförarbevis för grävmaskin och är självgående i olika anläggningsarbeten. Du behöver kunna tolka ritningar och ha en god kunskap om olika material.


Meriterande för tjänsten är:
Arbete på väg-intyg
ESA-intyg
EBR-intyg
Gymnasial utbildning inom Samhällsbyggnad och byggnadsteknik eller transporttjänsterVi arbetar mot både företag och privatkunder och värdesätter våra goda kundrelationer, varpå det är viktigt att du också sätter kunden i första hand och är bra på att skapa goda relationer med dem du träffar under din arbetsdag. Du är van att arbeta självständigt samt i grupp, är ansvarstagande med en hög arbetsmoral, är van att ta dig an komplexa uppdrag med huvudsyftet att alltid göra ditt bästa.


Vi tillämpar provanställning i 6 månader.
Urval sker löpande. Visa mindre