Lediga jobb som Hantverksyrken i Kungälv

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Kungälv. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Kungälv som finns hos arbetsgivaren.

Yardtekniker till Energy Rental i Kungälv

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikatione... Visa mer
Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 520 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.Vi söker en Yard tekniker till Zeppelin Energy Rental

Om tjänsten

Vi söker nu en engagerad Yard tekniker för att hjälpa till med service, underhåll och test av vår utrustning i Kungälv. Du kommer att utföra de fysiska samt administrativa uppgifterna avseende registrering av testresultat i vårt interna affärssystem, förberedelse och distribution av delar och utrustning inom depån. Du ingår i ett team som genom gemensamt ansvar ser till att vi har en ren och välfungerande flotta och en säker och effektiv arbetsmiljö för både oss på Zeppelin Energy Rental samt externa entreprenörer vid arbete med utrustningen.

Ett urval av förekommande arbetsuppgifter
* Underhålla och testköra utrustning på vår depå i Kungälv
* Ta emot och hantera leveranser av utrustning, inklusive lossning, tankning, packning, lastning av utrustning.
* Underhålla filer, loggar, register över fakturor, inköpsorder och annan relaterad dokumentation i Infor M3.
* Ge praktisk support

Om dig

Vi tror att du har erfarenhet inom ett tekniskt yrke (gärna kunskap inom kylteknik som elektronik). Du har allmänna datorkunskaper och färdigheter beträffande logistik och kundrelationer. Det är meriterande om du har erfarenhet inom branschen och du bör kunna kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du lösningsorienterad, målinriktad och serviceminded. Du har en förmåga att göra flera saker samtidigt och är noggrann och uppmärksam på detaljer. Du har ett proaktivt arbetssätt med en kreativ attityd som du kan använda på flera olika sätt.

Placering: Kungälv

Tillträde: Snarast möjligt

Anställningsform: Tillsvidare

Frågor? Kontakta Niklas Gitye på telefon 0706941911 eller på mail [email protected]

Intresserad? Skicka din ansökan senast den 2024-06-17 via vår hemsida. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. OBS ansökningar hanteras inte via mail.

Vi tillämpar löpande urval, varpå vi önskar få in din ansökan så snart som möjligt.

Om företaget

Zeppelin Energy Rental är en av Sveriges ledande leverantörer av hyrlösningar för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Men framför allt är vi en grupp individer som bidrar med vår personliga och professionella energi till varje projekt runt om i Sverige. Vi är alla engagerade experter som vill veta allt och inte tar något för givet.

Mer information finns på https://zeppelin-cat.se/energy-rental/ Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi expanderar och vi söker nu ytterligare medar... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi expanderar och vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Utbildning och erfarenhet i Solid Works är en stark merit. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Teknisk Produktspecialist till Tapflo, Göteborg

Tapflo levererar pumpar för effektiv och säker vätskehantering inom modern kemi-, livs- och läkemedelsproduktion. Vi är Europas ledande tillverkare av tryckluftsdrivna membranpumpar och är etablerade i Sverige sedan 1980. Tapflo har idag säljkontor i drygt 30 länder och distribuerar till ca 75 länder på alla kontinenter. Vi är 19 anställda i Sverige och huvudkontoret ligger i Kungälv, där vi även har lager och serviceverkstad. Tapflo är ett svenskt ledand... Visa mer
Tapflo levererar pumpar för effektiv och säker vätskehantering inom modern kemi-, livs- och läkemedelsproduktion. Vi är Europas ledande tillverkare av tryckluftsdrivna membranpumpar och är etablerade i Sverige sedan 1980. Tapflo har idag säljkontor i drygt 30 länder och distribuerar till ca 75 länder på alla kontinenter. Vi är 19 anställda i Sverige och huvudkontoret ligger i Kungälv, där vi även har lager och serviceverkstad.

Tapflo är ett svenskt ledande företag inom pump- och processlösningar, som levererar högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till kunder över hela landet. Vi är en pålitlig partner som strävar efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar genom innovativa och effektiva flödeslösningar. Placering för rollen är på Tapflos huvudkontor i Kungälv. Du rapporterar till Försäljningschef.

Om rollen

Vi söker en serviceinriktad Teknisk Produktspecialist som kommer att spela en central roll i att stötta våra utesäljare och säkerställa att våra kunder får de bästa pump- och processlösningarna för sina behov. I den här rollen kommer du att arbeta nära våra utesäljare för att erbjuda teknisk support, resonera kreativt och ta fram skräddarsydda lösningar åt våra kunder.

Ansvarsområden

Erbjuda teknisk support och expertis till våra utesäljare i val av pumpar och tillbehör
Ta fram skräddarsydda lösningar och offerter för våra kunder, inklusive kontakter med leverantörer och fabriker vid behov
Samarbeta med säljteamet för att hantera komplexa tekniska frågor och utmaningar
Administrativa uppgifter såsom offerthantering och hantering av prislistor
Delta vid behov i kundmöten tillsammans med utesäljarna, särskilt vid större projekt


Din erfarenhet

Du har erfarenhet från tillverkande industri och har god grundläggande förståelse för roterande utrustning, pumpar, motorer, växlar och flödeslösningar. Vi tror att du har haft en roll som underhållsplanerare, underhållsmekaniker, teknisktunderhåll och/eller erfarenhet som teamledare/innesäljare/support eller likande. Vidare är du administrativt kunnig med erfarenhet av att använda affärssystem som SAP eller Visma. Du har en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska. Teknisk utbildning är meriterande, särskilt inom ingenjörsområdet.

Om dig

Du har ett starkt intresse för för teknik och mekanik och du trivs med en roll där du får analysera och ta fram de bästa lösningarna för säljare och kund. Du är kommersiell och trivs med en koordinerande funktion i organisationen med flertalet kontaktorer internt och extern. Som person är du en lagspelare med prestigelös och ödmjuk attityd. Du arbetar noggrant och proaktivt och är lösningsfokuserad med förmåga att hantera komplexa förfrågningar.

Vad Tapflo erbjuder dig

Du blir en del av ett växande, generöst familjeföretag där möjligheterna är många och stämningen mellan kollegorna är varm och familjär. Vi erbjuder ett fritt och flexibelt arbete i en spännande, internationell organisation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett innovativt företag som ser sina medarbetare som den största framgångsfaktorn. Vi erbjuder konkurrenskraftig, marknadsmässig lön och generösa förmåner. Vi har t.ex. årliga resor och ett generöst friskvårdsbidrag.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tapflo med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Frida Dire på [email protected] eller 0703 001016. Du ansöker med bifogat CV på jerrie.se. Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt, senast den 26 maj. Visa mindre

Bagare/Konditor på Bergs Konditori

Ansök    Apr 16    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker Konditor för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker Konditor för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Nu söker vi en ansvarig låstekniker till kund

Om kund: Vi är ett etablerat låsföretag som grundades på 90-talet och har sedan dess varit en pålitlig partner inom låsbranschen. Vi specialiserar oss på mekaniska lås, elektriska låssystem, dörrautomatiker, inbrottslarm, passersystem och mycket mer. Vi ingår numera i en väletablerad koncern sedan några år tillbaka. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder. Arbetsbeskrivning: Vi söker en ansvarig låsteknik... Visa mer
Om kund: Vi är ett etablerat låsföretag som grundades på 90-talet och har sedan dess varit en pålitlig partner inom låsbranschen. Vi specialiserar oss på mekaniska lås, elektriska låssystem, dörrautomatiker, inbrottslarm, passersystem och mycket mer. Vi ingår numera i en väletablerad koncern sedan några år tillbaka. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder.
Arbetsbeskrivning: Vi söker en ansvarig låstekniker med en stor erfarenhet inom branschen och förmåga att arbeta självständigt. Din främsta arbetsuppgift kommer att vara servicearbeten runt Stenungsund/Kungälvs-området. Det ingår även ett ansvar för butiken där du också kommer arbeta ett par timmar i veckan. God produktkännedom samt erfarenhet inom låssmedsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektronik.
Körkort är ett krav för tjänsten samt att vi kommer göra ett utdrag från ditt belastningsregister.
Vi erbjuder ett arbete i en stimulerande miljö där du får utveckla din kompetens och växa tillsammans med vårt framgångsrika team. Vi är ett företag med stora och spännande ambitioner. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad och kompetent låstekniker till vårt team.
Denna rekrytering är i samarbete med HR Resursen på västkusten.
Skicka din ansökan till:
[email protected]
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Bagare sökes för sommaranställning på Marstrands Havshotell

På Marstrands Havshotell Bageri söker vi nu en passionerad bagare för en sommaranställning, med eventuell möjlighet till förlängning. Vår bageriavdelning är en viktig del av vårt kulinariska team där våra bagare varje dag arbetar med att skapa allt från läckert frukostbröd till vackra bröllopstårtor. Vi är stolta över att baka allt vårt bröd och konferensfika internt och strävar ständigt efter att vidareutvecklas och förbättras. Som en del av vårt bageri k... Visa mer
På Marstrands Havshotell Bageri söker vi nu en passionerad bagare för en sommaranställning, med eventuell möjlighet till förlängning. Vår bageriavdelning är en viktig del av vårt kulinariska team där våra bagare varje dag arbetar med att skapa allt från läckert frukostbröd till vackra bröllopstårtor.
Vi är stolta över att baka allt vårt bröd och konferensfika internt och strävar ständigt efter att vidareutvecklas och förbättras. Som en del av vårt bageri kommer du att få vara med och forma vårt kulinariska erbjudande. Vi sätter högt värde på kreativitet och nytänkande när det kommer till bakverk och bröd.


Vi söker dig som brinner för att skapa fantastiska bakverk och har erfarenhet av att arbeta som bagare. Under sommarmånaderna har vi särskilt högt tryck, och vi behöver någon som trivs med en varierad arbetsdag och kan hantera olika utmaningar med ett leende.
Dina arbetsuppgifter kommer inkludera att baka och ansvara för allt från traditionellt bröd till specialbeställda bröllopstårtor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med olika bakmetoder och kan bidra med kreativa idéer till vårt sortiment.


Kvalifikationer
- Erfarenhet av arbete som bagare.
- Förmåga att arbeta självständigt och i team.
- Kreativitet och öppenhet för att vidareutveckla vårt sortiment.
- Flexibilitet och anpassningsförmåga.


Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas som bagare och vara en del av vårt dedikerade team. För rätt person kan sommaranställningen leda till möjlig förlängning.


Eftersom vi är belägna vid kustbandet är det viktigt att du kan förflytta dig till och från Marstrand, särskilt under tidiga mornar, kvällar och helger. Vid eventuella frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Mattias, som ansvarar för teamet i köket.


Välkommen att bli en del av Marstrands Havshotell Bageri och bidra till att skapa fantastiska bakverk och brödupplevelser för våra gäster!
Skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Smed

Ansök    Jan 31    Pål AB Svenska    Smed
Vi söker dig som vill arbeta som smed i bygg-och anläggningsbranschen. Det kan förekomma inomhus arbeten men mestadels så arbetar vi utomhus i anslutning till schakter och anläggningsarbeten. Vi söker dig som har erfarenhet från arbetet eller som tror sig ha rätt utbildning- och/eller erfarenhet från liknande arbeten. Du skall vara duktig på svets och smide, kunna arbeta självständigt och i grupp samt ha möjlighet att resa i arbetet då våra arbetsplatser o... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som smed i bygg-och anläggningsbranschen. Det kan förekomma inomhus arbeten men mestadels så arbetar vi utomhus i anslutning till schakter och anläggningsarbeten. Vi söker dig som har erfarenhet från arbetet eller som tror sig ha rätt utbildning- och/eller erfarenhet från liknande arbeten. Du skall vara duktig på svets och smide, kunna arbeta självständigt och i grupp samt ha möjlighet att resa i arbetet då våra arbetsplatser ofta är utbredda över hela Sverige, även till viss del Norden. Visa mindre

Försäljningsledare Bageri - Coop Kongahälla

Ansök    Jan 9    Coop Väst AB    Bagerichef
Har du ett brinnande intresse för mat och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss! Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du, tillsammans med dina kollegor, skapar en levande brödavdelning i toppklass och tar avdelningen till nästa nivå. Vi vill att du som söker har kompetens och erfarenhet av att dri... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för mat och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som är en driven och positiv person som brinner för mötet med våra kunder och har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Vi vill att du, tillsammans med dina kollegor, skapar en levande brödavdelning i toppklass och tar avdelningen till nästa nivå.

Vi vill att du som söker har kompetens och erfarenhet av att driva en framgångsrik butiksavdelning. Brödavdelningen innefattar både bröd (mjukt & hårt bröd, kakor och kex) samt bakat bröd i butik. Brödet är en viktig del i butiken och vi satsar hårt på butiksbakat bröd vilket uppskattas av våra kunder. I din roll som avdelningsansvarig ska du kunna erbjuda våra kunder en snygg och inbjudande brödavdelning alla dagar i veckan. Du och dina medarbetare arbetar tillsammans för att skapa merförsäljning och inspirera kunden till köpglädje genom en välplanerad avdelning med högt säljtryck.

Vi värdesätter att du liksom vi är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet och att du är kreativ, modig och initiativtagande. Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har förmågan att delegera och analysera. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ser gärna att du genomgått någon form av ledarskapsutbildning sedan tidgare, gärna i Coops regi.

I din roll ansvarar du för beställningar och leverantörskontakter. Du följer upp försäljning mot budget, arbetar aktivt med att minska fysisk förstörelse och svinn samt ser till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer. Vidare gillar du att arbeta i ett högt tempo och är duktig på att hantera stressiga situationer.

Annonsen gäller ett vikariat på deltid (33h/v) med tillträde snarast möjligt. Arbetstiderna varierar men är främst förlagda på dagtid. Arbete på kvällar och helger förekommer. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Butikschef Johanna Järnros mail: [email protected] eller telefon; 010-745 03 01

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se

- Tidigare erfarenheter från butiksbageri är starkt meriterande
- Tidigare erfarenheter från detalj- eller dagligvaruhandeln är meriterande
- Genomgången Ledarskapsutbildning är högt meriterande
- Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är ett krav
- Genomförd gymnasieutbildning är ett krav


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Feb 6    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare/konditor och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker! Vårt bageri Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare/konditor och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker!
Vårt bageri
Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.
Vi söker
Vi ser att du är en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har relevant utbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.
Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor. Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person. Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.
Övrig information
Tjänsten är på 25h/v, med möjlighet till extraabete. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde omgående. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2024-02-29. Urval och intervjuer sker löpande.


Har några frågor?
Då är du varmt välkommen att kontakta vår Försäljningschef manuella färskvaror Annika Lihnell via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor Visa mindre

Låstekniker Kungälv

Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker en flexibel och social låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungälv.. VAD DU KOMMER ATT GÖRA Som Låstekniker på Great Security kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är... Visa mer
Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker en flexibel och social låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungälv..
VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som Låstekniker på Great Security kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.
VEM DU ÄR
Först och främst ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.
Vi vill att du har utbildning inom mekanik eller arbetat som låssmed tidigare och därför besitter kunskaper inom installation och service av lås. Du har Gesäll- eller Mästarbrev och har en gedigen kunskap inom låslösningar, passersystem och larmsystem hos våra leverantörer. Vi förutsätter att du har god kännedom kring våra leverantörers produktutbud.
Du är generös med din kunskap och du gillar att bidra till andras utveckling. Du ser en stolthet i att tillhöra låssmedsskrået och älskar att meka. skruva och lösa problem.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten
VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS
Du kommer till ett litet, glatt och kompetent gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar. V i anpassar oss efter kundens behov, vilket medför att vi lär oss något nytt varje dag.
Vi satsar på vår personal och om du vill, kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer snabbt få chansen att ta ansvar och leverera. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.
ÖVRIGT
I tjänsten ingår tjänstefordon
Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten
OM OSS
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner.
Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter. Visa mindre

Surdegskungen i Kungälv söker bagare

Ansök    Nov 14    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in... Visa mer
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader
Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in i hela verksamheten. Det är otroligt givande att höra våra kunders positiva reaktioner, "det är det bästa brödet jag har smakat", medan du är mitt i produktionen.


Som bagare/kallskänka kommer du att:
* Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
* Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
* Hålla rent i butik/bageriet
* Ta hand om våra kunder
* Göra sallader, smörgåsar och förbereda


Vi söker dig som har hög arbetsmoral och effektivitet - här är det stundtals högt tempo och det krävs att du kan ha många bollar i luften.
Vi är ett team som arbetar på en mindre yta, och vi värdesätter ett gott samarbete och en trevlig atmosfär. Vi vill att alla våra kunder ska bli bemötta på ett positivt sätt, så vi värderar din goda attityd högt.
Om du har minst 2-3 års erfarenhet inom bagaryrket och passion för brödets konst, då ser vi fram emot att höra från dig! Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team på Surdegskungen!


Besök våra Sociala medier för en inblick hos oss.
TikTok: Surdegskungen
Instagram: SurdegskungenAB Visa mindre

Skyltmontör/Skylttillverkare

Ansök    Dec 1    Lexidor AB    Skylttillverkare
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som tillverkar högkvalitativa skyltlösningar för Marin sektor, industri ,fastighet och företag. Våra maskiner är moderna och erbjuder flera olika tekniker såsom UV-print, CNC och lasergravyr. Du kommer att utgå ifrån vår nybyggda lokal i Kungälv där all vår tillverkning sker. Arbetet innehåller resor då våra kunder finns främst i Europa. Vi söker dig som vill arbeta självständigt men också i ett team, främst i ro... Visa mer
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som tillverkar högkvalitativa skyltlösningar för Marin sektor, industri ,fastighet och företag. Våra maskiner är moderna och erbjuder flera olika tekniker såsom UV-print, CNC och lasergravyr.
Du kommer att utgå ifrån vår nybyggda lokal i Kungälv där all vår tillverkning sker.
Arbetet innehåller resor då våra kunder finns främst i Europa.
Vi söker dig som vill arbeta självständigt men också i ett team, främst i rollen som montör.
Meriterande är:
El behörighet
Montörserfarenhet
Datorvana
Kommunicera på Svenska och Engelska
B-körkortLexidors ambition är att alltid leverera rätt kvalité, det säkerställer företagsprofil, regler och hållbarhet. Sedan vi grundades för mer än 140 år sedan har vi följt dessa värderingar. Idag har vi kunder från små och medelstora företag till några av världens största koncerner.


För mer information om företaget www.lexidor.com
Vi behandlar ansökningar löpande. Ansökan lämnas på [email protected] Visa mindre

Surdegskungen i Kungälv söker bagare

Ansök    Okt 9    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in... Visa mer
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader
Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in i hela verksamheten. Det är otroligt givande att höra våra kunders positiva reaktioner, "det är det bästa brödet jag har smakat", medan du är mitt i produktionen.


Som bagare/kallskänka kommer du att:
* Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
* Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
* Hålla rent i butik/bageriet
* Ta hand om våra kunder
* Göra sallader, smörgåsar och förbereda


Vi söker dig som har hög arbetsmoral och effektivitet - här är det stundtals högt tempo och det krävs att du kan ha många bollar i luften.
Vi är ett team som arbetar på en mindre yta, och vi värdesätter ett gott samarbete och en trevlig atmosfär. Vi vill att alla våra kunder ska bli bemötta på ett positivt sätt, så vi värderar din goda attityd högt.
Om du har minst 2-3 års erfarenhet inom bagaryrket och passion för brödets konst, då ser vi fram emot att höra från dig! Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team på Surdegskungen!


Besök våra Sociala medier för en inblick hos oss.
TikTok: Surdegskungen
Instagram: SurdegskungenAB Visa mindre

Låstekniker

Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker en flexibel och social låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungälv. VAD DU KOMMER ATT GÖRA Som Låstekniker på Great Security kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är ... Visa mer
Vår verksamhet på västkusten går som tåget och vi söker en flexibel och social låstekniker till vårt drivna och engagerade gäng i Kungälv.
VAD DU KOMMER ATT GÖRA
Som Låstekniker på Great Security kommer du att arbeta med installation, service och reparation av diverse mekaniska-, elektriska- och elmekaniska lås, dörrautomatik och passersystem. Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande. Du, individuellt eller i team, är vårt ansikte ute hos kund.
VEM DU ÄR
Först och främst ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners.
Vi vill att du har utbildning inom mekanik eller arbetat som låssmed tidigare och därför besitter kunskaper inom installation och service av lås. Du har Gesäll- eller Mästarbrev och har en gedigen kunskap inom låslösningar, passersystem och larmsystem hos våra leverantörer. Vi förutsätter att du har god kännedom kring våra leverantörers produktutbud.
Du är generös med din kunskap och du gillar att bidra till andras utveckling. Du ser en stolthet i att tillhöra låssmedsskrået och älskar att meka. skruva och lösa problem.
B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten
VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS
Du kommer till ett litet, glatt och kompetent gäng, som trivs bra ihop och känner en stolthet över jobben vi efterlämnar och över att tillhöra Great Security. Du får arbeta med roliga och högprofilerade projekt och avancerade tekniska lösningar. V i anpassar oss efter kundens behov, vilket medför att vi lär oss något nytt varje dag.
Vi satsar på vår personal och om du vill, kommer du att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer snabbt få chansen att ta ansvar och leverera. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.
Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och det tror vi att du också är.
ÖVRIGT
I tjänsten ingår tjänstefordon
Du rapporterar till arbetsledare. Beredskapstjänstgöring kan i framtiden komma att ingå i tjänsten
OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna.
Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 35-tal orter. Visa mindre

Kungälvs kommun söker GIS-samordnare

Ansök    Okt 13    Kungälvs kommun    GIS-samordnare
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv! Beskrivning På Kart- och markenheten arbetar vi med mätning, GIS, markförvaltning och exploatering. Just nu söker vi en GIS-samordnare som vil... Visa mer
I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv!
Beskrivning
På Kart- och markenheten arbetar vi med mätning, GIS, markförvaltning och exploatering.

Just nu söker vi en GIS-samordnare som vill vara drivande i hela kommunens användning av geografiska informationstjänster. Tillsammans med vår GIS-utvecklare och våra GIS-ingenjörer ska GIS-samordnaren koordinera och utveckla våra GIS-tjänster.

Det är en fri roll med mycket egenansvar i vilken du blir kommunens interna GIS-ambassadör som verkar för en ökad användning av våra tjänster. 

Arbetsuppgifter
Vi söker nu någon som kan samordna och driva utvecklingen av våra GIS-tjänster. Någon som är ute i verksamheterna och lyssnar in vilka funktioner, produkter eller stöd de behöver för att sedan ta med detta till GIS-gruppen och gemensamt leverera det verksamheterna efterfrågar. För att lyckas med detta är det viktigt att du är serviceinriktad och kan förklara avancerade tekniska aspekter för sällananvändare. 

Som GIS-samordnare hos oss blir du dessutom ansvarig systemförvaltare för vissa av våra system, främst vårt WebbGIS som är CSM-baserat. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom GIS eller motsvarande och minst två års erfarenhet av arbete där de huvudsakliga arbetsuppgifterna inneburit förvaltning eller utveckling av GIS-tjänster. Du behöver ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 

Eftersom du blir ansvarig för vårt WebbGIS är det ett starkt önskemål att du kan CSM eller har erfarenhet av att administrera webbkartor i liknande system. Det är därutöver meriterande om du kan program som QGIS, TopoDirekt, FME, GEOSECMA fysisk planering och ArcGIS enterprise. 

Det är även meriterande om du arbetat kommunalt, framförallt med planarkitekter/samhällsplanerare, Gatu- och vägingenjörer och VA-ingenjörer. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Ansökan tas endast emot digitalt via kungalv.varbi.com
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi använder oss av digitala verktyg och i arbetet kan du komma att behöva använda dig av e-legitimation. 
Innan eventuell anställning kräver vi att giltigt identitetskort där medborgarskap framgår samt giltigt arbetstillstånd uppvisas.
Inom de verksamheter där arbete med barn förekommer kräver arbetsgivaren in utdrag ur belastningsregistret innan tillsättning av tjänsten. 
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Kungälvs kommun har upphandlade avtal. Visa mindre

Låstekniker till SafeTeam sökes!

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Prof... Visa mer
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected].

Om SafeTeam
SafeTeam är verksamma inom säkerhetsbranschen. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, delvis via utbildningar. Du kommer även kunna utvecklas och växa internt och externt. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som låstekniker är ingen dag den andra lik. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du utgår från SafeTeam på Hisingen men arbetet sker ute hos SafeTeams kunder, både i projekt och servicejobb. Arbetet sker mestadels individuellt där du har tillgång till arbetsbil och förmånsbil. Deras butik ligger centralt på Hisingen i Göteborg och på SafeTeam får du sällskap av omkring 20 fantastiska kollegor: butiksansvarig med personal, avdelningschef, projektörer och tekniker som utgår härifrån. Det finns en möjlighet vid intresse och rätt erfarenhet att köra jour-veckor.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Montering och infällning av mekaniska, eldrivna och digitala lås
• Underhåll och reparationer av både befintliga och äldre lås
• Mycket kundkontakt

Vi söker dig som:

• Är händig och gillar att arbeta praktiskt 
• Har ett intresse för låsbranschen 
• Har B-körkort 
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har jobbat med lågström

Det är meriterande om du:

• Har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad eller liknande och god produktkännedom
• Har erfarenheter av mekaniska lås, ellås och/eller digitala lås
• Har gesäll eller mästarbrev 
• Har varit ansvarig montör i projekt eller servicejobb

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] 

#låstekniker #safeteam #försäljning #service #passersystem #larm #montering #reparation #kundkontakt #lågström Visa mindre

Vi söker teamledare bageri

Ansök    Okt 9    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Vårt bageri Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär. På Maxi Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdar... Visa mer
Vårt bageri
Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
På Maxi Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik får vi i företaget. Vi söker nu en driftig teamledare Våra värderingar; Engagemang, Gemenskap och Välmående beskriver väl vad vi som arbetar på Maxi Kungälv tycker är viktigt och det återspeglas i hela verksamheten.
Dina personliga egenskaper
Som person har du stor kärlek till ditt hantverk, intresse för att utveckla och inspirera till nya produkter och aktivt driva försäljning. I bageriet ansvarar du, tillsammans med teamledare konditori, dagligen för 5-7 medarbetare. Vi söker dig som har förmåga att leda bageriet genom att skapa delaktighet och engagemang och arbetsglädje hos medarbetarna. Att coacha och utveckla dina medarbetare i vardagen skall vara naturligt och viktigt för dig. Vi söker en ledare med förmåga att tillvarata och utveckla medarbetarnas kompetens och söker dig som är ärlig, lyhörd och tydlig i ditt ledarskap.
Som teamledare i ett butiksbageri är det av stor vikt att du kan se till hela butikens bästa och alla avdelningar som varje dag arbetar som samma mål vilket kräver att du är flexibel, förändringsbenägen och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du är strukturerad och van att arbeta med tydliga rutiner och med hög effektivitet. I vårt bageri kan arbetsbelastningen vara hög och du måste därför vara van att ha god förmåga att prioritera, delegera och vara lösningsorienterad.
Du har en mycket god känsla för service och människor och som ledare skall du alltid agera förebild i vardagen i dessa frågor. Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person som bidrar till ett positivt arbetsklimat och kan skapa ett engagerat team. Du talar svenska flytande och har erfarenhet från ledande befattning i stormarknad och ledarerfarenhet från bageribranschen.
Exempel på ansvarsområden
• Leda, utveckla och inspirera personalen inom avdelningen
• Ekonomisk uppföljning, inköp, svinn och kross, sortiment, varumottagning, matsäkerhet, arbetsmiljö, personalfrågor, information och rutiner.


Kvalifikationer
• Mångårig erfarenhet från ledande befattning
• Gedigen erfarenhet, kunskap och utbildning som bagare & konditor
• Kunskap i butiksekonomi
• Kunskaper kring kalkyler och lönsamhet
• Meriterande är erfarenhet att arbeta med Flavour, Min Butik, SO och aob.
• HACCP- utbildning är meriterande
Avdelningen Bageri ingår i försäljningsområdet Manuella färskvaror. I försäljningsområdet ingår även vår manuella delikatessdisk, egentillverkning samt café. Teamledaren är närmast underställd Försäljningschef Manuella färskvaror. För en person med rätt attityd och vilja finns goda möjligheter till personlig utveckling då vi är ett företag som satsar på våra medarbetare.
Tjänsten är heltid med månadslön och inkluderar helgarbete. Arbetstiderna varierar från tidig morgon till kväll. Du behöver kunna ta dig till butiken på egen hand då kollektivtrafiken inte går vid de tidigaste morgonpassen (05). Vi går under Handels kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 9/11
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2023-11-09. Urval och intervjuer sker löpande.

Har några frågor?
Då är du varmt välkommen att kontakta vår Försäljningschef manuella färskvaror Annika Lihnell via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Tillsammans strävar vi mot visionen att vara ”Det enklaste och billigaste valet för Kungälvsborna” och vårt mål är att vara bäst i Kungälv i frågorna kring pris, hållbarhet, sortiment och kundbemötande. Visa mindre

Låstekniker till SafeTeam sökes!

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Prof... Visa mer
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected].

Om SafeTeam
SafeTeam är verksamma inom säkerhetsbranschen. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, delvis via utbildningar. Du kommer även kunna utvecklas och växa internt och externt. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som låstekniker är ingen dag den andra lik. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du utgår från SafeTeam på Hisingen men arbetet sker ute hos SafeTeams kunder, både i projekt och servicejobb. Arbetet sker mestadels individuellt där du har tillgång till arbetsbil och förmånsbil. Deras butik ligger centralt på Hisingen i Göteborg och på SafeTeam får du sällskap av omkring 20 fantastiska kollegor: butiksansvarig med personal, avdelningschef, projektörer och tekniker som utgår härifrån. Det finns en möjlighet vid intresse och rätt erfarenhet att köra jour-veckor.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Montering och infällning av mekaniska, eldrivna och digitala lås
• Underhåll och reparationer av både befintliga och äldre lås
• Mycket kundkontakt

Vi söker dig som:

• Är händig och gillar att arbeta praktiskt 
• Har ett intresse för låsbranschen 
• Har B-körkort 
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har jobbat med lågström

Det är meriterande om du:

• Har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad eller liknande och god produktkännedom
• Har erfarenheter av mekaniska lås, ellås och/eller digitala lås
• Har gesäll eller mästarbrev 
• Har varit ansvarig montör i projekt eller servicejobb

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] 

#låstekniker #safeteam #försäljning #service #passersystem #larm #montering #reparation #kundkontakt #lågström Visa mindre

Bagare/konditor extra

Ansök    Sep 13    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker! Vårt bageri Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karak... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker!
Vårt bageri
Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.


Vi söker
Som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.


Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor. Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person. Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.
Övrig information
Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde omgående. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2023-10-13. Urval och intervjuer sker löpande.


Har några frågor?
Då är du varmt välkommen att kontakta vår Försäljningschef manuella färskvaror Annika Lihnell via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor Visa mindre

Låstekniker till SafeTeam sökes!

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Prof... Visa mer
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected].

Om SafeTeam
SafeTeam är verksamma inom säkerhetsbranschen. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, delvis via utbildningar. Du kommer även kunna utvecklas och växa internt och externt. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som låstekniker är ingen dag den andra lik. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du utgår från SafeTeam på Hisingen men arbetet sker ute hos SafeTeams kunder, både i projekt och servicejobb. Arbetet sker mestadels individuellt där du har tillgång till arbetsbil och förmånsbil. Deras butik ligger centralt på Hisingen i Göteborg och på SafeTeam får du sällskap av omkring 20 fantastiska kollegor: butiksansvarig med personal, avdelningschef, projektörer och tekniker som utgår härifrån. Det finns en möjlighet vid intresse och rätt erfarenhet att köra jour-veckor.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Montering och infällning av mekaniska, eldrivna och digitala lås
• Underhåll och reparationer av både befintliga och äldre lås
• Mycket kundkontakt

Vi söker dig som:

• Är händig och gillar att arbeta praktiskt 
• Har ett intresse för låsbranschen 
• Har B-körkort 
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har jobbat med lågström

Det är meriterande om du:

• Har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad eller liknande och god produktkännedom
• Har erfarenheter av mekaniska lås, ellås och/eller digitala lås
• Har gesäll eller mästarbrev 
• Har varit ansvarig montör i projekt eller servicejobb

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Låstekniker till SafeTeam sökes!

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Prof... Visa mer
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected].

Om SafeTeam
SafeTeam är verksamma inom säkerhetsbranschen. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, delvis via utbildningar. Du kommer även kunna utvecklas och växa internt och externt. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som låstekniker är ingen dag den andra lik. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du utgår från SafeTeam på Hisingen men arbetet sker ute hos SafeTeams kunder, både i projekt och servicejobb. Arbetet sker mestadels individuellt där du har tillgång till arbetsbil och förmånsbil. Deras butik ligger centralt på Hisingen i Göteborg och på SafeTeam får du sällskap av omkring 20 fantastiska kollegor: butiksansvarig med personal, avdelningschef, projektörer och tekniker som utgår härifrån. Det finns en möjlighet vid intresse och rätt erfarenhet att köra jour-veckor.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Montering och infällning av mekaniska, eldrivna och digitala lås
• Underhåll och reparationer av både befintliga och äldre lås
• Mycket kundkontakt

Vi söker dig som:

• Är händig och gillar att arbeta praktiskt 
• Har ett intresse för låsbranschen 
• Har B-körkort 
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har jobbat med lågström

Det är meriterande om du:

• Har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad eller liknande och god produktkännedom
• Har erfarenheter av mekaniska lås, ellås och/eller digitala lås
• Har gesäll eller mästarbrev 
• Har varit ansvarig montör i projekt eller servicejobb

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Surdegskungen i Kungälv söker bagare

Ansök    Aug 13    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in... Visa mer
Surdegskungen söker nu en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår butik i Kungälv. Vi är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker där vi stolt producerar surdegsbröd av hög kvalitet. Vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser. Utöver det serverar vi även smörgåsar & sallader
Att jobba som bagare hos oss är speciellt - du får direkt kontakt med våra kunder som köper hantverket. Vår öppna yta ger kunderna insyn in i hela verksamheten. Det är otroligt givande att höra våra kunders positiva reaktioner, "det är det bästa brödet jag har smakat", medan du är mitt i produktionen.


Som bagare/kallskänka kommer du att:
* Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
* Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
* Hålla rent i butik/bageriet
* Ta hand om våra kunder
* Göra sallader, smörgåsar och förbereda


Vi söker dig som har hög arbetsmoral och effektivitet - här är det stundtals högt tempo och det krävs att du kan ha många bollar i luften.
Vi är ett team som arbetar på en mindre yta, och vi värdesätter ett gott samarbete och en trevlig atmosfär. Vi vill att alla våra kunder ska bli bemötta på ett positivt sätt, så vi värderar din goda attityd högt.
Om du har minst 2-3 års erfarenhet inom bagaryrket och passion för brödets konst, då ser vi fram emot att höra från dig! Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att välkomna en ny kollega till vårt team på Surdegskungen!


Besök våra Sociala medier för en inblick hos oss.
TikTok: Surdegskungen
Instagram: SurdegskungenAB Visa mindre

Låstekniker till SafeTeam sökes!

Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker! Information om tjänsten Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Prof... Visa mer
Vi söker låstekniker till SafeTeam i Göteborg! Du kanske har arbetat i en liknande roll tidigare? Eller har du tidigare arbetat som servicetekniker, fastighetsskötare eller liknande och vill ta ett nästa kliv? Är du serviceinriktad med en förmåga att få varje kund att känna sig sedd genom ett personligt bemötande? Då kan det vara dig vi söker!

Information om tjänsten
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos SafeTeam. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och samtliga frågor kring tjänsten går till [email protected].

Om SafeTeam
SafeTeam är verksamma inom säkerhetsbranschen. Allt från passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Att jobba på SafeTeam är att vara en del av en alldeles speciell sammanhållning. SafeTeam är övertygade om att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Därför jobbar de medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal, så du behöver inte tänka på saker som pensionsavsättningar och försäkringar. SafeTeam erbjuder även fördelaktiga villkor, utbildningar och olika förmåner – till exempel friskvårdsbidrag och rabatter på drivmedel, luncher och gymkort. Du får också goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll, delvis via utbildningar. Du kommer även kunna utvecklas och växa internt och externt. På SafeTeam möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. SafeTeams värderingar är; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Arbetsuppgifter
Som låstekniker är ingen dag den andra lik. Det är ett fritt arbete med mycket kundkontakt. Du utgår från SafeTeam på Hisingen men arbetet sker ute hos SafeTeams kunder, både i projekt och servicejobb. Arbetet sker mestadels individuellt där du har tillgång till arbetsbil och förmånsbil. Deras butik ligger centralt på Hisingen i Göteborg och på SafeTeam får du sällskap av omkring 20 fantastiska kollegor: butiksansvarig med personal, avdelningschef, projektörer och tekniker som utgår härifrån. Det finns en möjlighet vid intresse och rätt erfarenhet att köra jour-veckor.

Konkreta arbetsuppgifter:

• Montering och infällning av mekaniska, eldrivna och digitala lås
• Underhåll och reparationer av både befintliga och äldre lås
• Mycket kundkontakt

Vi söker dig som:

• Är händig och gillar att arbeta praktiskt 
• Har ett intresse för låsbranschen 
• Har B-körkort 
• Kan ge hög service - "det där lilla extra" - till kunder
• Har jobbat med lågström

Det är meriterande om du:

• Har branscherfarenhet från arbete i låsverkstad eller liknande och god produktkännedom
• Har erfarenheter av mekaniska lås, ellås och/eller digitala lås
• Har gesäll eller mästarbrev 
• Har varit ansvarig montör i projekt eller servicejobb

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos SafeTeam. Du är ordningsam och ansvarskännande: en positiv, lösningsorienterad person som gillar att samarbeta och ge bra service till såväl kunder som kollegor – men du är också strukturerad och noggrann, med förmågan att arbeta självständigt. 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Adrian Couture

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Maskerare i Kungälv

Bor du i Kungälv och har finmotoriken på topp? Då erbjuder vi ett spännande arbete för dig! Arbetet innebär maskering/avmaskering av olika komponenter inför/efter lackering. De ytor som ska skyddas från lack kan vara allt ifrån det enklaste där en vanlig maskeringstejp kan vara lösningen till mer avancerade där det måste tas fram specialtillverkade maskeringslösningar. Vi ser därför gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete/hobby som påvisar din ... Visa mer
Bor du i Kungälv och har finmotoriken på topp? Då erbjuder vi ett spännande arbete för dig!

Arbetet innebär maskering/avmaskering av olika komponenter inför/efter lackering. De ytor som ska skyddas från lack kan vara allt ifrån det enklaste där en vanlig maskeringstejp kan vara lösningen till mer avancerade där det måste tas fram specialtillverkade maskeringslösningar. Vi ser därför gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete/hobby som påvisar din finmotorik och noggrannhet.

Kanske är du utbildad nagelteknolog eller finsnickare, eller är du en person som på fritiden pysslar med konstverk med små detaljer. Öga för detaljer, är det vi söker!

Det är viktigt att maskeringen blir rätt och det kan vara väldigt pilligt, precisions- och tidskrävande, vilket ställer höga krav på din tålmodighet och noggrannhet. Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba.

Jobbet är i 2-skift. Körkort och egen bil krävs, då kollektivtrafiken inte är den bästa.

Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Skyltmontör/Skylttillverkare

Ansök    Jun 12    Lexidor AB    Skylttillverkare
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som tillverkar högkvalitativa skyltlösningar för Marin sektor, industri ,fastighet och företag. Våra maskiner är moderna och erbjuder flera olika tekniker såsom UV-print, CNC och lasergravyr. Du kommer att utgå ifrån vår nybyggda lokal i Kungälv där vår tillverkning sker. Arbetet innehåller resor då våra kunder finns främst i Europa. Vi söker dig som vill arbeta självständigt men också i ett team, främst i rollen... Visa mer
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som tillverkar högkvalitativa skyltlösningar för Marin sektor, industri ,fastighet och företag. Våra maskiner är moderna och erbjuder flera olika tekniker såsom UV-print, CNC och lasergravyr.
Du kommer att utgå ifrån vår nybyggda lokal i Kungälv där vår tillverkning sker.
Arbetet innehåller resor då våra kunder finns främst i Europa.
Vi söker dig som vill arbeta självständigt men också i ett team, främst i rollen som montör.
Meriterande är:
El behörighet
Montörserfarenhet
Datorvana
Kommunicera på Svenska och Engelska
B-körkortLexidors ambition är att alltid leverera rätt kvalité, det säkerställer företagsprofil, regler och hållbarhet. Sedan vi grundades för mer än 136 år sedan har vi följt dessa värderingar. Idag har vi kunder från små och medelstora företag till några av världens största koncerner.


För mer information om företaget www.lexidor.com
Vi behandlar ansökningar löpande. Ansökan lämnas på [email protected] Visa mindre

Pyssligt jobb för dig med bra finmotorik

Gillar du att pyssla, har bra finmotorik och öga för detaljer? Då erbjuder vi ett spännande arbete för dig! Arbetet innebär maskering/avmaskering av olika komponenter inför/efter lackering. De ytor som ska skyddas från lack kan vara allt ifrån det enklaste där en vanlig maskeringstejp kan vara lösningen till mer avancerade där det måste tas fram specialtillverkade maskeringslösningar. Vi ser därför gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete/hobby ... Visa mer
Gillar du att pyssla, har bra finmotorik och öga för detaljer? Då erbjuder vi ett spännande arbete för dig!

Arbetet innebär maskering/avmaskering av olika komponenter inför/efter lackering. De ytor som ska skyddas från lack kan vara allt ifrån det enklaste där en vanlig maskeringstejp kan vara lösningen till mer avancerade där det måste tas fram specialtillverkade maskeringslösningar. Vi ser därför gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete/hobby som påvisar din finmotorik och noggrannhet.

Det är viktigt att maskeringen blir rätt och det kan vara väldigt pilligt, precisions- och tidskrävande, vilket ställer höga krav på din tålmodighet och noggrannhet. Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba.

Jobbet är i 2-skift. Körkort och egen bil krävs, då kollektivtrafiken inte är den bästa.

Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan!Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Bagare/Konditor på Bergs Konditori

Ansök    Maj 30    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare och Konditor för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare och Konditor för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Bagare på Bergs Konditori sommaren 2023

Ansök    Maj 17    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Bagare på Bergs Konditori sommaren 2023

Ansök    Maj 11    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Bagare på Bergs Konditori sommaren 2023

Ansök    Apr 28    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Sommar bagare på Bergs Konditori

Ansök    Mar 20    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare och konditor för sommarsäsongen 2023. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare och konditor för sommarsäsongen 2023.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Konditor på Bergs Konditori sommar 2023

Ansök    Apr 21    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker konditor för sommarsäsongen 2023. Arbetssysslor: Kondisbitar så som chokladbollar, biskvier, dammsugare etc. Bakelser, tårtor & pajer. Småkakor, mjuka kakor & skorpor. Bröllopstårtor. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker konditor för sommarsäsongen 2023.


Arbetssysslor:
Kondisbitar så som chokladbollar, biskvier, dammsugare etc. Bakelser, tårtor & pajer. Småkakor, mjuka kakor & skorpor. Bröllopstårtor.


Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Hantverksbageri söker bagare/kallskänka

Ansök    Apr 23    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader. Just nu söker vi en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv. Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är a... Visa mer
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader.
Just nu söker vi en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv.
Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du får direkt kontakt med kunderna som köper hantverket. Vi har en öppen yta vilket betyder att kunderna har insyn in i hela verksamheten. Att få höra ”det är det bästa brödet jag har smakat” samtidigt som man är mitt i produktionen är otroligt givande.
Som bagare/kallskänka kommer du bland annat:
-Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
-Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
-Hålla rent i butik/bageriet
-Ta kunder
-Göra sallader, smörgåsar och preppa
Du har eget ansvar och du måste kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker dig som:
Är strukturerad & effektiv - Det är stundtals högt tempo och kommer krävas att du kan ha många bollar i luften.
Har god attityd & är samarbetsvillig - Vi är ett team som arbetar på en mindre yta. Då vi strävar efter att ha en trevlig atmosfär krävs det att vi har ett gott samarbete och jobbar med varann, inte emot varann.
Är framåt och positiv - Vi värderar bra service högt och vill att alla våra kunder ska bli bemött på ett trevligt sätt.
Ett stort plus om du har erfarenhet eller utbildning som bagare.


Start: Snarast möjligt
Arbetstider: Diskuteras under intervjun (tidigaste skiftet är mellan 04-12, senaste skiftet mellan 08-16)
Ansökan: Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Hantverksbageri söker bagare/kallskänka

Ansök    Mar 13    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader. Just nu söker vi en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv. Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är a... Visa mer
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader.
Just nu söker vi en bagare/kallskänka till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv.
Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du får direkt kontakt med kunderna som köper hantverket. Vi har en öppen yta vilket betyder att kunderna har insyn in i hela verksamheten. Att få höra ”det är det bästa brödet jag har smakat” samtidigt som man är mitt i produktionen är otroligt givande.
Som bagare/kallskänka kommer du bland annat:
-Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
-Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
-Hålla rent i butik/bageriet
-Ta kunder
-Göra sallader, smörgåsar och preppa
Du har eget ansvar och du måste kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker dig som:
Är strukturerad & effektiv - Det är stundtals högt tempo och kommer krävas att du kan ha många bollar i luften.
Har god attityd & är samarbetsvillig - Vi är ett team som arbetar på en mindre yta. Då vi strävar efter att ha en trevlig atmosfär krävs det att vi har ett gott samarbete och jobbar med varann, inte emot varann.
Är framåt och positiv - Vi värderar bra service högt och vill att alla våra kunder ska bli bemött på ett trevligt sätt.
Ett stort plus om du har erfarenhet eller utbildning som bagare.


Start: Snarast möjligt
Arbetstider: Diskuteras under intervjun (tidigaste skiftet är mellan 04-12, senaste skiftet mellan 08-16)
Ansökan: Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Sommarvikarie till Maxi Kungälvs bageri

Ansök    Feb 6    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar! Maxi Kungälvs bageri erbjuder kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär. ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar!
Maxi Kungälvs bageri erbjuder kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
Här på Maxi Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.
Vi söker
I rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.
Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person.Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.
Övrig information
Tjänsten är ett sommarvikariat i vårt bageri med möjlighet till förlängning inom flera av butikens olika avdelningar. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).
Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2023-02-23. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande.
Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Då är du varmt välkommen att kontakta chef manuella färskvaror Annika Lihnell via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är den nya tidens stormarknad. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätthandla allt du söker under ett och samma tak. Butiken är en av Sveriges största matbutiker och omsätter över en halv miljard kronor per år. Visa mindre

Hantverksbageri i Kungälv söker bagare

Ansök    Feb 2    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader. Just nu söker vi en bagare till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv. Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du får d... Visa mer
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i dagsläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader.
Just nu söker vi en bagare till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv.
Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du får direkt kontakt med kunderna som köper hantverket. Vi har en öppen yta vilket betyder att kunderna har insyn in i hela verksamheten. Att få höra ”det är det bästa brödet jag har smakat” samtidigt som man är mitt i produktionen är otroligt givande.
Som bagare kommer du bland annat:
Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
Hålla rent i bageriet
Ta kunder
Göra sallader, smörgåsar och preppa

Du har stort eget ansvar och du måste kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Vi söker dig som:
Är strukturerad & effektiv - Det är stundtals högt tempo och kommer krävas att du kan ha många bollar i luften.
Har god attityd & är samarbetsvillig - Vi är ett team som arbetar på en mindre yta. Då vi strävar efter att ha en trevlig atmosfär krävs det att vi har ett gott samarbete och jobbar med varann, inte emot varann.
Tiktok: Surdegskungen
Instagram: SurdegskungenAB Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Konditor - Coop Kongahälla

Ansök    Nov 3    Coop Väst AB    Bagare/Konditor
Våra kunder ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och ett bemötande i världsklass. Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din ser... Visa mer
Våra kunder ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och ett bemötande i världsklass.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som bagare/konditor har du ett stort ansvar för att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Varje kund ska känna sig unik genom din servicekänsla och kreativitet.

Som bagare/konditor ska du kunna erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande avdelning alla dagar i veckan. I dina arbetsuppgifter ingår alla arbetsuppgifter som förekommer i ett butiksbageri, allt från brödproduktion till att sköta beställningar, kampanjer och ge god service till våra kunder. Det är viktigt att du har en känsla att se trender och nyheter för att i kombination med våra kunders unika önskemål hela tiden maximera försäljningen.

Att du har erfarenhet inom området sedan tidigare och/eller utbildning inom området är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat på 30 tim/veckan under ett år och med chans till förlängning. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta säljchef Marika Gustafsson tfn: 073-069 87 04.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast. Ansök via coop.se

- God svenska i tal och skrift är ett krav.
- Tidigare erfarenhet/utbildning inom området krävs.


Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Visa mindre

Bagare vikariat 32h/v sökes till Maxi Kungälvs bageri

Ansök    Okt 25    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker! Vårt bageri Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karak... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker!
Vårt bageri
Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.


Vi söker
I rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.


Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person.Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.
Övrig information
Tjänsten är ett vikariat på 32 timmar/veckan i vårt bageri. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2022-11-24. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande.


Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Då är du varmt välkommen att kontakta vår Försäljningschef manuella färskvaror Annika LIhnell via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor Visa mindre

Surdegskungen i Kungälv söker bagare

Ansök    Aug 9    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i nuläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader. Just nu söker vi en bagare till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv. Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du... Visa mer
Surdegskungen är ett hantverksbageri med två existerande bagerier/butiker i nuläget. Vi producerar surdegsbröd av hög kvalitet där vi använder oss av kulturspannmål och undviker onödiga tillsatser såsom sötningsmedel eller jäst. Utöver det har vi också en kaféverksamhet där vi serverar smörgåsar & sallader.
Just nu söker vi en bagare till en heltidstjänst i vår nyrenoverade butik i Kungälv.
Det som är fantastiskt med att jobba som bagare hos oss är att du får direkt kontakt med kunderna som köper hantverket. Vi har en öppen yta vilket betyder att kunderna har insyn in i hela verksamheten. Att få höra ”det är det bästa brödet jag har smakat” samtidigt som man är mitt i produktionen är otroligt givande.
Som bagare kommer du bland annat:
Baka av dagens bröd och bullar (i vår stenugn)
Förbereda morgondagens deg (ta upp degen, vika och runddriva)
Hålla rent i bageriet
Ta kunder
Hjälpa till med sallader, smörgåsar och prepp när det krävs

Du har stort eget ansvar och du måste kunna planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.
Krav:
2-3 års erfarenhet som bagare eller utbildning inom yrket.Vi söker dig som:
Är strukturerad & effektiv - Det är stundtals högt tempo och kommer krävas att du kan ha många bollar i luften.
Har god attityd & är samarbetsvillig - Vi är ett team som arbetar på en mindre yta. Då vi strävar efter att ha en trevlig atmosfär krävs det att vi har ett gott samarbete och jobbar med varann, inte emot varann.


Start: Snarast möjligt
Arbetstider: Diskuteras under intervjun (tidigaste skiftet är mellan 04-12, senaste skiftet mellan 08-16)
Ansökan: Skicka din ansökan till: [email protected] Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Halvtidstjänst cafébiträde

Ansök    Sep 20    Ytterby Bageri AB    Bagare/Konditor
Vi söker någon som kan jobba halvtid i vårat bageri, uppgifter inkluderar kundhantering, servering samt enklare förberedelser av matvaror. Det är ett plus om du är flexibel, serviceinriktad och social. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker någon som kan jobba halvtid i vårat bageri, uppgifter inkluderar kundhantering, servering samt enklare förberedelser av matvaror. Det är ett plus om du är flexibel, serviceinriktad och social.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarbagare

Ansök    Jul 22    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Bergs Konditori i Marstrand söker en bagare som kan börja direkt och jobba 3-5 dagar i veckan fram till mitten av Augusti. Vi är ett hantverksbageri med högt tempo som behöver lite extra hjälp under de mest intensiva semesterveckorna. Inget nattjobb. Visa mer
Bergs Konditori i Marstrand söker en bagare som kan börja direkt och jobba 3-5 dagar i veckan fram till mitten av Augusti. Vi är ett hantverksbageri med högt tempo som behöver lite extra hjälp under de mest intensiva semesterveckorna.
Inget nattjobb. Visa mindre

Axians söker Installationstekniker i Göteborg!

Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axian... Visa mer
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Primärt kommer arbetet utföras i Göteborg med omnejd. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har installationsvana
• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Har B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Christine Johansson
S:t Larsgatan 12, 58 220 Linköping

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christine Johansson

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]. Visa mindre

Axians söker Installationstekniker i Göteborg!

Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axian... Visa mer
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Primärt kommer arbetet utföras i Göteborg med omnejd. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har installationsvana
• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Har B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Christine Johansson
S:t Larsgatan 12, 58 220 Linköping

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christine Johansson

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]. Visa mindre

Surdegsbageri söker bagare till Kungälv

Ansök    Maj 15    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv. Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis. Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar. arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, men också behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk. Vi söker enga... Visa mer
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv.


Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis.
Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar.
arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, men också behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk.
Vi söker engagerade och drivna bagare som har en positiv inställning och kan bidra till en trevlig atmosfär.


Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra stark känsla av nybakat.
Vi prioriterar kvalité och bra service och arbetar för att leverade det till 100%.


Eftersom vi bakar vårt surdegsbröd på traditionellt vis, det vill säga utan jäst eller andra onödiga tillsatser krävs det en person med passion och engagemang som gillar utmaningar.


Vi kan lova en arbetsplats som känns givande då vi har många kunder som visar sin uppskattning.


2-4 års erfarenhet är ett krav


Är du intresserad av att jobba hos oss?


Kom in till oss med ditt CV eller maila det till: [email protected] Visa mindre

Axians söker Installationstekniker i Göteborg!

Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axian... Visa mer
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Primärt kommer arbetet utföras i Göteborg med omnejd. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har installationsvana
• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Har B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Christine Johansson
S:t Larsgatan 12, 58 220 Linköping

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christine Johansson

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]. Visa mindre

Sommar bagare på Bergs Konditori

Ansök    Maj 12    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2022. Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna. Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen. Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden. Lön: Enligt avtal Lönetyp: Timlön Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mer
Vi söker bagare för sommarsäsongen 2022.
Vi är ett hantverksbageri som jobbar i ett tajt team med högt tempo under sommarmånaderna.
Förkunskaper: Utbildning eller yrkeserfarenhet inom bageri/konditori branschen.
Arbetsplats: Marstrand, Bohuslän. Boende kan erbjudas under ansällningsperioden.
Lön: Enligt avtal
Lönetyp: Timlön
Anställningsvillkor: Säsonsgsanställning Visa mindre

Skyltmakare

Ansök    Apr 26    Lexidor AB    Skylttillverkare
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som levererar högkvalitativa nöd-,evakuerings-och säkerhetslösningar för marin och landbaserad marknad. Företaget har en unik familjekänsla där vår nyfikenhet, omfattande kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda ett helhetsgrepp med möjlighet att utvecklas. Maskinparken innefattar datastyrd mekanisk- och laser gravyr, storformatprinter, folieplotter och välutrustad monteringsbil. Vi blir fler, bättre... Visa mer
Lexidor AB är från grunden ett skyltföretag som levererar högkvalitativa nöd-,evakuerings-och säkerhetslösningar för marin och landbaserad marknad.
Företaget har en unik familjekänsla där vår nyfikenhet, omfattande kunskap och långa erfarenhet gör att vi kan erbjuda ett helhetsgrepp med möjlighet att utvecklas.
Maskinparken innefattar datastyrd mekanisk- och laser gravyr, storformatprinter, folieplotter och välutrustad monteringsbil.


Vi blir fler, bättre och växer tillsammans.
Du som vill arbeta självständigt men också i ett Team främst med rollen som Skyltmakare !
För dig kan vi erbjuda spännande uppgifter i nybyggda lokaler med härliga ytor och goda förbindelser. En bred kundbas ger också inblick i deras vardag.
Dina personliga egenskaper såsom viljan att utvecklas, engagemang, följa mönster men ändå vara flexibel värdesätter vi.
Vi ser att du har kompetens inom ;
Corel Draw
Gravyr och folie
Skylt & monteringskunskap
Kommunicera på svenska och engelska
B-körkortFör mer information om företaget www.lexidor.com
Vi behandlar ansökningar löpande. Ansökan lämnas på [email protected] Visa mindre

Bagare/Konditor

#jobbjustnu Jobba med oss på västkustens finaste destination. Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster! På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är et... Visa mer
#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster!
På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är ett ungt, privatägt hotell där vi har snabbt till beslut och kan skapa vår egen framtid.
Som bagare/konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga Ottos Kök.
Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera bröd och bakverk i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i vårt bageri och förse våra gäster med färskt frukostbröd, fikor och bröllopstårtor.
Arbetstid förlagd till morgon, dag samt helger. Det är tidig start så tillgång till bil är en fördel.
Tjänsten är på 100% och lön enligt överenskommelse.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare/Konditor

#jobbjustnu Jobba med oss på västkustens finaste destination. Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster! På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är et... Visa mer
#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination.
Sedan Marstrands Havshotell öppnade 2011 har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Vi är ett av västkustens största hotell med restaurang för 200 personer, bar, sport, mötes- och eventlokaler samt 144 hotellrum och sviter. Vi har ett magnifikt läge med magisk utsikt över Marstrandsön och tillsammans skapar vi magi för våra gäster!
På vår resan behöver vi grymma inspiratörer. Vi är ett ungt, privatägt hotell där vi har snabbt till beslut och kan skapa vår egen framtid.
Som bagare/konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga Ottos Kök.
Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera bröd och bakverk i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i vårt bageri och förse våra gäster med färskt frukostbröd, fikor och bröllopstårtor.
Arbetstid förlagd till morgon, dag samt helger. Det är tidig start så tillgång till bil är en fördel.
Tjänsten är på 100% och lön enligt överenskommelse.
Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande Visa mindre

Surdegsbageri söker bagare/konditor till Kungälv/Lerum

Ansök    Mar 13    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv. Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis. Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar. arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, men också behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk. Vi söker enga... Visa mer
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv.


Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis.
Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar.
arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, men också behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk.
Vi söker engagerade och drivna bagare som har en positiv inställning och kan bidra till en trevlig atmosfär.


Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra stark känsla av nybakat.
Vi prioriterar kvalité och bra service och arbetar för att leverade det till 100%.


Eftersom vi bakar vårt surdegsbröd på traditionellt vis, det vill säga utan jäst eller andra onödiga tillsatser krävs det en person med passion och engagemang som gillar utmaningar.


Vi kan lova en arbetsplats som känns givande då vi har många kunder som visar sin uppskattning.


2-4 års erfarenhet är ett krav


Är du intresserad av att jobba hos oss?


Kom in till oss med ditt CV eller maila det till: [email protected] Visa mindre

Vi söker en Konditor

Ansök    Apr 13    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker en Konditor till Bergs Konditori På Marstrand. Du Kommer att få jobba i ett nytt och fint bageri i en fantastisk miljö. Vi är ett trevligt team som behöver förstärkning. Bra att kunna lite bageri också. Du kommer att få jobba både självständigt och i team, du kommer att få lära dig vårt sortiment och produkter och samtidigt får du ta egna initiativ och utveckla dig själv. Vi tillverkar allt från grunden. Visa mer
Vi söker en Konditor till Bergs Konditori På Marstrand.
Du Kommer att få jobba i ett nytt och fint bageri i en fantastisk miljö. Vi är ett trevligt team som behöver förstärkning. Bra att kunna lite bageri också. Du kommer att få jobba både självständigt och i team, du kommer att få lära dig vårt sortiment och produkter och samtidigt får du ta egna initiativ och utveckla dig själv. Vi tillverkar allt från grunden. Visa mindre

Axians söker Installationstekniker i Göteborg!

Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axian... Visa mer
Är du en person med ett stort teknikintresse och vill arbeta i en omväxlande arbetsmiljö? Har du ett stort driv och viljan att lära dig nya tekniska metoder? Passa på att söka tjänsten redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Installationstekniker till Axians i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

För att du ska trivas behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då du kommer att arbeta med kollegor i en öppen kultur. Axians söker nya kollegor som vill vara med långsiktigt och som tillsammans med ett nytt team vill sätta sin egen prägel på arbetet. Hos Axians erbjuds du möjligheten att arbeta i en organisation som präglas av självständighet och entreprenörskap där du får vara delaktig i spännande projekt hos deras uppdragsgivare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Axians önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Huvudsakligen kommer du att arbeta med installation och driftsättning i projektform med fokus på mobiltäckning, WiFi-lösningar, lokala nätverk samt angränsande utrustning. Primärt kommer arbetet utföras i Göteborg med omnejd. Exempel på arbetsuppgifter är montering av teleteknisk utrustning, kabelinstallation, kontaktering och mätning.

Vi söker dig som:

• Har installationsvana
• Har tekniskt intresse och god datorvana
• Har B-körkort
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

• Tidigare har arbetat med exempelvis installation, fiberkablar, kabeldragning eller bygg
• Har en utbildning från en praktisk gymnasieutbildning inom exempelvis teknik, fordon eller el

Dina personliga egenskaper är avgörande för att du ska trivas i rollen. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och trivs i att arbeta tillsammans med kollegor. Du har ett intresse och driv av att lära dig ny teknik samt är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt

För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ 
Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord
Christine Johansson
S:t Larsgatan 12, 58 220 Linköping

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Christine Johansson

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]. Visa mindre

Produktutvecklare till Göteborgs Kex, vikariat

Orkla Confectionery & Snacks är Sveriges ledande Kex- och Snacksleverantör. Vi har fyra anläggningar; bageriet i Kungälv, snacksfabriken i Filipstad, potatislagret i Nöbbelöv samt huvudkontoret i Solna. I Kungälv finns också kommunens mest populära turistmål Bräckboden där vi numera även säljer snacks, förutom alla kex och kakor. Vi har totalt ca 600 medarbetare. Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, ap... Visa mer
Orkla Confectionery & Snacks är Sveriges ledande Kex- och Snacksleverantör. Vi har fyra anläggningar; bageriet i Kungälv, snacksfabriken i Filipstad, potatislagret i Nöbbelöv samt huvudkontoret i Solna. I Kungälv finns också kommunens mest populära turistmål Bräckboden där vi numera även säljer snacks, förutom alla kex och kakor. Vi har totalt ca 600 medarbetare.

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Koncernen har drygt 18 000 anställda och omsätter cirka 43 miljarder NOK.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr såsom OLW, Cheez Doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla och Smash. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad, Kungälv och Nöbbelöv. Bolaget, med cirka 600 medarbetare, omsätter ca 1,5 miljarder kronor årligen.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB söker en driven Produktutvecklare med livsmedelskompetens till en visstidstjänst på Marknad och Innovationsavdelningen med placering i Kungälv

Vi erbjuder dig
Du kommer till ett marknadsledande livsmedelsföretag med fantastiska varumärken. Vår kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord som hjälper oss att utmana oss själva och leverera mot våra affärsmål. Rollen är tidsbegränsad och avslutas vid årsskiftet.


Ansvarsområden
Som produktutvecklare i denna roll utvecklar Du nya produkter inom kexkategorin. Du arbetar också med förbättringar av våra befintliga produkter och sensoriska tester. Du arbetar tätt tillsammans med företagets produktutvecklare, marknadsavdelning, liksom med produktion och inköp.  I rollen ingår också kontakter med leverantörer och med systerbolagen inom Orkla.


I ditt dagliga arbete jobbar du med att:

* Utveckla produkter
* Vara projektledare och/eller projektdeltagare i olika typer av av projekt, t ex innovationsprojekt
* Driva produktrelaterade förbättringsaktiviteter
* Genomföra provbak i vårt provbageri
* Genomföra riskanalyser och initiera HACCP för nya råvaror och produkter
* Utarbeta underlag till innehållsdeklarationer, näringsvärden och förpackningstexter
* Genomföra smaktester för att säkerställa att våra produkter motsvarar konsumentens förväntningar


Tjänsten är placerad i Kungälv och rapporterar till Produktutvecklingschef. Resor till huvudkontoret i Solna och till våra systerbolag i kan komma att bli aktuella.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom livsmedelsområdet och gärna några års erfarenhet av produktutveckling. Även annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet av produktutveckling eller sensorik kan vara aktuell. Det är också meriterande om Du har erfarenhet av att genomföra projekt och uppdrag som projektledare och projektmedarbetare.

För att lyckas i rollen krävs kommersiell förståelse och ett intresse för verksamhetens alla delar.

Du behärskar svenska flytande och har god nivå av engelska.


Personliga egenskaper

Som person är Du är utvecklingsorienterad och strävar efter att hitta nya möjligheter och lösningar. Du är resultatinriktad och strukturerad och drivs av att arbeta mot tydliga mål. Du har en stark inre motor och initiativförmåga som gör att Du tycker om att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vidare ser vi att Du är lyhörd, duktig på att skapa goda relationer, och värdesätter ett gott samarbete.


Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Martina Ek, Produktutvecklingschef tel.nr. 073- 092 52 44.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Liselott Hjärpe tel.nr 010- 142 56 50 Visa mindre

Produktutvecklare till Göteborgs Kex, vikariat

Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Koncernen har drygt 18 000 anställda och omsätter cirka 43 miljarder NOK. Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr såsom OLW, Cheez Doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla och Smash. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanl... Visa mer
Orkla är Nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar till dagligvaruhandel, apotek, bageri och storhushåll. Koncernen har drygt 18 000 anställda och omsätter cirka 43 miljarder NOK.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige gör livets små stunder större, med älskade och starka varumärken inom kex, snacks och konfektyr såsom OLW, Cheez Doodles, Göteborgs Kex, Ballerina, Singoalla och Smash. Huvudkontoret ligger i Solna och företagets produktionsanläggningar finns i Filipstad, Kungälv och Nöbbelöv. Bolaget, med cirka 600 medarbetare, omsätter ca 1,5 miljarder kronor årligen.

Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB söker en driven Produktutvecklare med livsmedelskompetens till en visstidstjänst på Marknad och Innovationsavdelningen med placering i Kungälv

Vi erbjuder dig
Du kommer till ett marknadsledande livsmedelsföretag med fantastiska varumärken. Vår kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Modig, pålitlig och inspirerande är våra värdeord som hjälper oss att utmana oss själva och leverera mot våra affärsmål. Rollen är tidsbegränsad och avslutas vid årsskiftet.

Ansvarsområden
Som produktutvecklare i denna roll utvecklar Du nya produkter inom kexkategorin. Du arbetar också med förbättringar av våra befintliga produkter och sensoriska tester. Du arbetar tätt tillsammans med företagets produktutvecklare, marknadsavdelning, liksom med produktion och inköp.  I rollen ingår också kontakter med leverantörer och med systerbolagen inom Orkla.


I ditt dagliga arbete jobbar du med att:

* Utveckla produkter
* Vara projektledare och/eller projektdeltagare i olika typer av av projekt, t ex innovationsprojekt
* Driva produktrelaterade förbättringsaktiviteter
* Genomföra provbak i vårt provbageri
* Genomföra riskanalyser och initiera HACCP för nya råvaror och produkter
* Utarbeta underlag till innehållsdeklarationer, näringsvärden och förpackningstexter
* Genomföra smaktester för att säkerställa att våra produkter motsvarar konsumentens förväntningar


Tjänsten är placerad i Kungälv och rapporterar till Produktutvecklingschef. Resor till huvudkontoret i Solna och till våra systerbolag i kan komma att bli aktuella.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom livsmedelsområdet och gärna några års erfarenhet av produktutveckling. Även annan utbildning i kombination med relevant erfarenhet av produktutveckling eller sensorik kan vara aktuell. Det är också meriterande om Du har erfarenhet av att genomföra projekt och uppdrag som projektledare och projektmedarbetare.

För att lyckas i rollen krävs kommersiell förståelse och ett intresse för verksamhetens alla delar.

Du behärskar svenska flytande och har god nivå av engelska.


Personliga egenskaper

Som person är Du är utvecklingsorienterad och strävar efter att hitta nya möjligheter och lösningar. Du är resultatinriktad och strukturerad och drivs av att arbeta mot tydliga mål. Du har en stark inre motor och initiativförmåga som gör att Du tycker om att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vidare ser vi att Du är lyhörd, duktig på att skapa goda relationer, och värdesätter ett gott samarbete.


Vad kan Orkla erbjuda dig?

Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta Martina Ek, Produktutvecklingschef tel.nr. 073- 092 52 44.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Liselott Hjärpe tel.nr 010- 142 56 50 Visa mindre

Erfaren skräddare/sömmerska söks i Kungälv

Hej! Vi söker en erfaren och duktig skräddare / sömmerska som kan jobba hos oss på Emilianos högtidskläder I skrädderi I kemtvätt. Du ska kunna klara ändringsarbete på ett proffsigt sätt! Du ska va erfaren på herr kostymer och byta dragkedjor på dun jackor. Du ska va erfaren på justeringar av brud/fest klänningar. Du ska kunna ta mått och nåla plagg på kunden, Du ska kunna stryka/ ånga plagg med strykjärnstation. Hör av dig om våra krav passar dig! MVH E... Visa mer
Hej!
Vi söker en erfaren och duktig skräddare / sömmerska som kan jobba hos oss på Emilianos högtidskläder I skrädderi I kemtvätt.
Du ska kunna klara ändringsarbete på ett proffsigt sätt!
Du ska va erfaren på herr kostymer och byta dragkedjor på dun jackor.
Du ska va erfaren på justeringar av brud/fest klänningar.
Du ska kunna ta mått och nåla plagg på kunden,
Du ska kunna stryka/ ånga plagg med strykjärnstation.
Hör av dig om våra krav passar dig!


MVH
Emilianos
högtidskläder I skrädderi I kemtvätt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare sommarvikariat med goda möjligheter till fortsatt anställning

Ansök    Feb 14    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar! Vårt bageri Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak ... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar!
Vårt bageri
Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.
Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.


Vi söker
I rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.


Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person.Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.
Övrig information
Tjänsten är ett sommarvikariat i vårt bageri med möjlighet till förlängning inom flera av butikens olika avdelningar. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).
Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande.


Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Då är du varmt välkommen att kontakta chef manuella färskvaror Caroline Vangener via mail på [email protected]
Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor Visa mindre

Skräddare/Sömmerka

Ansök    Nov 25    Sysport AB    Skräddare
Diverse sömnadsarbetare - se hit! Vårt företag heter Sysport Ab och är beläget i Kungälvs kommun. Företaget är sen länge etablerat inom flera områden som båtkapell, industriella skydd, div olika jobb mot sjukvården och andra offentliga aktörer, reperationer & ändringar av kläder, tapetsering av möbler och olika väderskydd för att nämna några. Vi söker en ny person som vill växa in i branschen att sy båtkapell, tapetsering av möbler mm. Vilket... Visa mer
Diverse sömnadsarbetare - se hit!


Vårt företag heter Sysport Ab och är beläget i Kungälvs kommun.

Företaget är sen länge etablerat inom flera områden som båtkapell, industriella skydd, div olika jobb mot sjukvården och andra offentliga aktörer, reperationer & ändringar av kläder, tapetsering av möbler och olika väderskydd för att nämna några.

Vi söker en ny person som vill växa in i branschen att sy båtkapell, tapetsering av möbler mm.
Vilket är det primära syftet men även annan typ av sömnadsjobb kommer bli aktuellt såsom vind-/sol-/väderskydd och gardiner för att nämna några.

Detta ett jobb fyllt med utmaningar, där ett projekt sällan är det andra likt.
Det förekommer jobb utomhus vid kusten samt arbete i vår fabrik i Ytterby.

Du är en person med kunskap inom olika sömnadsjobb eller har viljan att lära dig ett yrket från grunden.

Du bör vara insatt i de termer som används ombord på en båt och veta mycket om båtar överlag.
Tidigare erfarenheter av att klä om möbler ses som meriterande.

Att du kan svenska fullt ut är en förutsättning, både i tal och i skrift.
Geografiskt kunnig om västkusten är önskvärt.

Anställning: Till en början på timbasis som lärling för att på sikt bli fast anställd. Körkort B är ett krav.

Under hösten gör Sysport Ab en del nysatsningar, vi märker även ökad order ingång så vi behöver en ny person till vår verksamhet.
Vi ser ljust på framtiden!

Maila oss en presentation av dig själv till [email protected] med tillhörande CV och personligt brev Visa mindre

Bagare/konditor

Ansök    Jun 21    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Vi söker en bagare/konditor för att stärk upp vårt Team. Du får jobba i ett trevligt bageri i en fantastisk miljö. Vi gör allt från grunden. Arbetet består av både bageri och konditorisysslor. Visa mer
Vi söker en bagare/konditor för att stärk upp vårt Team. Du får jobba i ett trevligt bageri i en fantastisk miljö. Vi gör allt från grunden. Arbetet består av både bageri och konditorisysslor. Visa mindre

Butikssäljare Bageri

Ansök    Aug 9    City Gross Sverige AB    Bagare/Konditor
Till vår City Gross i Ytterby söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri Som bagerimedarbetare på City Gross Ytterby kommer du att: - Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor. - Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning. - Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. Våra butiker ä... Visa mer
Till vår City Gross i Ytterby söker vi en Butikssäljare till vårt Bageri
Som bagerimedarbetare på City Gross Ytterby kommer du att:

- Medverka till att erbjuda våra kunder en fräsch och inbjudande bageriavdelning, där vi bakar allt från surdegsbröd till prinsesstårtor.
- Arbeta med bakning, trågning, konditori, varupåfyllnad och uppföljning.
- Tillsammans med dina kollegor medverkar du till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö.
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger är en naturlig del i butiksarbetet.

För tjänsten som butikssäljare bageri-/konditori söker vi dig som:

- Har en bageriutbildning
- Har tidigare erfarenheter inom bageri/konditori, gärna från butiksbageri.
- Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att lyckas i rollen som butikssäljare bageri- & konditori ser vi att du trivs i mötet med kunden och att du alltid strävar efter att göra det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Startdatum: 1 november 2021

Tjänstens omfattning: Heltid, arbetstider dagtid samt varannan helg.

Anställningsform: Tillsvidare

Sista ansökningsdag: 22 augusti 2021

Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se (http://www.citygross.se/) Visa mindre

Surdegsbageri söker bagare/konditor till Kungälv/Lerum

Ansök    Aug 17    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv. Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis. Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar. arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, och behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk. Vi söker engagerade... Visa mer
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv.


Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis.
Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar.
arbetet består främst av framställning av vårt surdegsbröd och avbakning, och behjälplig i alla områden i företaget som betjäna kunder, och en del kallskänk.
Vi söker engagerade och drivna bagare som har en positiv inställning och kan bidra till en trevlig atmosfär.


Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra stark känsla av nybakat.
Vi prioriterar kvalité och bra service och arbetar för att leverade det till 100%.


Eftersom vi bakar vårt surdegsbröd på traditionellt vis, det vill säga utan jäst eller andra onödiga tillsatser krävs det en person med passion och engagemang som gillar utmaningar.


Vi kan lova en arbetsplats som känns givande då vi har många kunder som visar sin uppskattning.


2-4 års erfarenhet är ett krav


Är du intresserad av att jobba hos oss?


Kom in till oss med ditt CV eller maila det till: [email protected] Visa mindre

Surdegsbageri söker bagare/konditor till Kungälv/Lerum

Ansök    Apr 14    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv. Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis. Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar. Vi söker engagerade och drivna bagare som har en positiv inställning och kan bidra till en trevlig atmosfär. Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra... Visa mer
Hantverksbageri söker självgående bagare till bageri i Kungälv.


Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis.
Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar.


Vi söker engagerade och drivna bagare som har en positiv inställning och kan bidra till en trevlig atmosfär.


Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra stark känsla av nybakat.
Vi prioriterar kvalité och bra service och arbetar för att leverade det till 100%.


Eftersom vi bakar vårt surdegsbröd på traditionellt vis, det vill säga utan jäst eller andra onödiga tillsatser krävs det en person med passion och engagemang som gillar utmaningar.


Vi kan lova en arbetsplats som känns givande då vi har många kunder som visar sin uppskattning.


2-4 års erfarenhet är ett krav


Är du intresserad av att jobba hos oss?


Kom in till oss med ditt CV eller maila det till: [email protected] Visa mindre

Bagare sökes

Ansök    Apr 22    Bergs Konditori HB    Bagare/Konditor
Bagare sökes till sommar säsongen 2021. Vi bakar allt från grunden, du får jobba med varierande bagerisysslor, du blir en del av ett trivsamt Team. Vi finns på Marstrandsön och Koön, fantastisk miljö alldeles vid havet. Boende går att ordna. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Bagare sökes till sommar säsongen 2021. Vi bakar allt från grunden, du får jobba med varierande bagerisysslor, du blir en del av ett trivsamt Team. Vi finns på Marstrandsön och Koön, fantastisk miljö alldeles vid havet. Boende går att ordna. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Surdegsbageri söker bagare/konditor till Kungälv/Lerum

Ansök    Feb 7    Surdegskungen AB    Bagare/Konditor
Hantverksbageri söker självgående bagare/konditor/kallskänka till bageri i Kungälv. Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis. Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar. Vi söker engagerade och drivna bagare till båda våra butiker som har en positiv attityd och kan bidrar till en trevlig atmosfär. Vår bakning sker i anslu... Visa mer
Hantverksbageri söker självgående bagare/konditor/kallskänka till bageri i Kungälv.


Surdegskungen är ett surdegsbageri som bakar med kulturspannmål på ett traditionellt vis.
Vårat sortiment består av Surdegsbröd, surdegsbullar, wienerbröd, kondisbitar och kakor men även färdiga sallader & smörgåsar.


Vi söker engagerade och drivna bagare till båda våra butiker som har en positiv attityd och kan bidrar till en trevlig atmosfär.


Vår bakning sker i anslutning till butikerna vilket ger en extra stark känsla av nybakat.
Vi prioriterar kvalité och bra service och arbetar emot att leverade det till 100%.


Eftersom vi bakar vårt surdegsbröd på traditionellt vis, det vill säga utan jäst eller andra onödiga tillsatser krävs det en person med passion och engagemang som gillar utmaningar.


Vi kan lova en arbetsplats som känns givande då vi har många kunder som visar sin uppskattning.


2-4 års erfarenhet är ett krav


Är du intresserad av att jobba hos oss?


Kom in till oss med ditt CV eller maila det till: [email protected] Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.seÖppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bagare

Ansök    Mar 4    Kungälvs Livs AB    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har någon branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar! Vårt bageri Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för g... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har någon branschvana? Då är det kanske just dig vi söker i sommar!


Vårt bageri
Här på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.


Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.


Vi söker
I rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och gärna tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älska ditt hantverk.


Dina personliga egenskaper
Du har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.
Du är fylld av energi, entusiasm och är en ansvarstagande person.
Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team.Övrig information
Tjänsten är ett sommarvikariat i vårt bageri med möjlighet till förlängning inom flera av butikens olika avdelningar. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet).


Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat, så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande.


Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?
Då är du varmt välkommen att kontakta chef manuella färskvaror Caroline Vangener via mail på [email protected]
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.


Vilka är vi?
Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor. Visa mindre

Medarbetare båtbutik och kapellmakeri

Ansök    Jan 6    Seaside Marin AB    Segelmakare
Vi söker en medarbetare som primärt skall ansvara för att våra webshopskunder får sina leveranser på daglig basis. I praktiken innebär det att administrera ordrar, packa varor och boka transporter. I arbetet ingår också att uppdatera och underhålla vår webshop. Vidare kommer du att arbeta i vår båttillbehörsbutik. Arbetet omfattar även att hjälpa till i vårt kapellmakeri med att montera kapell m.m. Här finns utvecklingsmöjlighet för rätt person som kan och... Visa mer
Vi söker en medarbetare som primärt skall ansvara för att våra webshopskunder får sina leveranser på daglig basis. I praktiken innebär det att administrera ordrar, packa varor och boka transporter. I arbetet ingår också att uppdatera och underhålla vår webshop. Vidare kommer du att arbeta i vår båttillbehörsbutik.
Arbetet omfattar även att hjälpa till i vårt kapellmakeri med att montera kapell m.m. Här finns utvecklingsmöjlighet för rätt person som kan och vill.
Vem är du? - Du kan vara någon med lämplig erfarenhet såväl som någon som vill in i arbetslivet. Har du båtintresse och båtkunnande är det en fördel.
Viktiga egenskaper är att du har ett självdriv och vilja att utveckla både oss och dig själv. Du skall vara praktisk lagd och inte vara rätt för att hugga i. Vissa tunga lyft kan förekomma.
Vår verksamhet är under tillväxt och du skall vara en viktig del i den utvecklingen. Du skall vara beredd att göra insatser där det behövs. Lagkänsla, positivt tänkande och problemlösning är egenskaper som är viktiga.
Tillträde till tjänsten kan ske omgående.
Välkommen med din ansökan och vi kommer anställa löpande. Visa mindre

Bagare/Konditor

#jobbjustnu Jobba med oss på västkustens finaste destination Marstrand. Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Under 2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök. Som Bagare/konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygg... Visa mer
#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination Marstrand.


Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Under 2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.


Som Bagare/konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.


Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster.
Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.


Du kommer att jobba i den dagliga driften i vårt bageri med att baka, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer.


Jobbet kräver planering och eget ansvar. Du kommer baka allt från frukostbröd till bröllopstårtor.
Arbetstid förlagd till dag, kväll och helger.


Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande. Visa mindre

1-2 st Båt och Finsnickare Sökes

Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga. Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär. Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar. Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickerive... Visa mer
Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga.
Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär.
Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar.
Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickeriverkstad som vi kommer ut med till dig. Vi kan göra i stort sett alla arbeten på plats och det vi inte kan göra där tar vi med oss in till vårt snickeri där vi, förutom ordentliga snickerimaskiner, också har en sprutbox för målning och lackering.
Vi bygger och renoverar båt-, husbils- och heminredningar och möbler. Vi byter och renoverar teakdäck. Vi kan nytillverka efter alla önskemål som t.ex. bord med intarsiainlägg. Vi jobbar med träskydd med Sioo:x där vi behandlat fasader, altaner och båtdäck, senast ett jätteprojekt i Saltjö Boo på 1500 kvm fasadskivor. Visa mindre

1-2 st Båt och Finsnickare Sökes

Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga. Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär. Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar. Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickerive... Visa mer
Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga.
Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär.
Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar.
Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickeriverkstad som vi kommer ut med till dig. Vi kan göra i stort sett alla arbeten på plats och det vi inte kan göra där tar vi med oss in till vårt snickeri där vi, förutom ordentliga snickerimaskiner, också har en sprutbox för målning och lackering.
Vi bygger och renoverar båt-, husbils- och heminredningar och möbler. Vi byter och renoverar teakdäck. Vi kan nytillverka efter alla önskemål som t.ex. bord med intarsiainlägg. Vi jobbar med träskydd med Sioo:x där vi behandlat fasader, altaner och båtdäck, senast ett jätteprojekt i Saltjö Boo på 1500 kvm fasadskivor. Visa mindre

1-2 st Båt och Finsnickare Sökes

Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga. Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär. Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar. Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickerive... Visa mer
Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga.
Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär.
Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar.
Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickeriverkstad som vi kommer ut med till dig. Vi kan göra i stort sett alla arbeten på plats och det vi inte kan göra där tar vi med oss in till vårt snickeri där vi, förutom ordentliga snickerimaskiner, också har en sprutbox för målning och lackering.
Vi bygger och renoverar båt-, husbils- och heminredningar och möbler. Vi byter och renoverar teakdäck. Vi kan nytillverka efter alla önskemål som t.ex. bord med intarsiainlägg. Vi jobbar med träskydd med Sioo:x där vi behandlat fasader, altaner och båtdäck, senast ett jätteprojekt i Saltjö Boo på 1500 kvm fasadskivor. Visa mindre

INREDNINGSSNICKARE SÖKES

INREDNINGSSNICKARE SÖKES Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier Vi söker nu ytterligare medarbetare och i först... Visa mer
INREDNINGSSNICKARE SÖKES


Smart Inredning är ett väletablerat inredningssnickeri och med en bred kundbas av arkitekter, konsulter, byggföretag och andra kvalitetskrävande kunder. Vi finns i vår nybyggda fabrik i Kungälv och där har vi en modern maskinpark med CNC-fräs, lamineringspressar, egen lackeringsanläggning och all övrig utrustning som krävs för att uppfylla vårt motto – Flexibla Kvalitetssnickerier


Vi söker nu ytterligare medarbetare och i första hand någon med erfarenhet från inredningssnickeri och modern CNC fräs teknik. Din bakgrund kan vara möbelsnickeri- eller finsnickeriutbildning, men det viktiga är att du är bra på att hantera moderna snickerimaskiner och är noggrann och kvalitetsmedveten. Det är ett krav att du kan kommunicera bra på svenska eller engelska.


Tillsättning av denna tjänst skall ske så snart som möjligt.


För ytterligare information om jobbet och företaget så sker alla kontakter genom vår interna konsult:


Jan Calvert
[email protected]
0708-499260

VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG


www.smartinredning.se Visa mindre

Mekaniker/Tekniker säker till DoktorBil

Ansök    Aug 12    Ghaibeh, Anas    Finmekaniker
DoktorBil söker nu bland nyanlända. Erfaren Arabisk-, Engelsk- eller/och Svensktalande mekaniker till verkstad. Datakunskaper krävs, eller förväntas ha viljan att lära sig, för arbete med diagnostiksystem och verkstadssystem. Du förväntas ha någon specialistkunskap och/eller bred repertoar för att kunna göra allt från ett bromsbyte och kamremsbyte, till en motor- och växellådsrenovering. Visa mer
DoktorBil söker nu bland nyanlända. Erfaren Arabisk-, Engelsk- eller/och Svensktalande mekaniker till verkstad. Datakunskaper krävs, eller förväntas ha viljan att lära sig, för arbete med diagnostiksystem och verkstadssystem.


Du förväntas ha någon specialistkunskap och/eller bred repertoar för att kunna göra allt från ett bromsbyte och kamremsbyte, till en motor- och växellådsrenovering. Visa mindre

Bagare/Konditor

#jobbjustnu Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Nu tar vi nästa steg och under2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en egen ö för mindre ledningsgrupper, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök. Bagare/Konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vår... Visa mer
#jobbjustnu
Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Nu tar vi nästa steg och under2019 har magin lyfts till nästa nivå, total 144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en egen ö för mindre ledningsgrupper, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.


Bagare/Konditor med erfarenhet, trendkänsliga framtidsvisioner och kreativitet kan vara med och bygga vårt nya Ottos Kök.


Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj! Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster. Vi jobbar med ala carte, festvånings arrangemang och bröllop.
Du kommer att jobba i den dagliga driften i vårt bageri med att baka, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer. Jobbet kräver planering och eget ansvar. Du kommer baka allt från frukostbröd till bröllopstårtor. Visa mindre

1-2 st Båt och Finsnickare Sökes

Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga. Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär. Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar. Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickerive... Visa mer
Göteborgs Båt & Finsnickeri AB är ett snickeri litet utöver det vanliga.
Vi är ett företag med både gedigen kunskap och nytänkande inom det hantverk som båt- och finsnickeri innebär.
Vi har vår bas i vårt eget snickeri i Harestad vid Kornhalls färja (på Kungälvssidan) men bedriver en stor del av verksamheten mobilt vilket innebär att vi i gärna kommer ut till våra kunder med våra servicebilar.
Våra servicebilar innehåller en näst intill komplett snickeriverkstad som vi kommer ut med till dig. Vi kan göra i stort sett alla arbeten på plats och det vi inte kan göra där tar vi med oss in till vårt snickeri där vi, förutom ordentliga snickerimaskiner, också har en sprutbox för målning och lackering.
Vi bygger och renoverar båt-, husbils- och heminredningar och möbler. Vi byter och renoverar teakdäck. Vi kan nytillverka efter alla önskemål som t.ex. bord med intarsiainlägg. Vi jobbar med träskydd med Sioo:x där vi behandlat fasader, altaner och båtdäck, senast ett jätteprojekt i Saltjö Boo på 1500 kvm fasadskivor. Visa mindre

Kapellmakare / Sömmerska

Ansök    Dec 1    Seaside Marin AB    Segelmakare
Till vårt kapellmakeri söker vi en kapellsömmare eller industrisömmare. Arbetet består av att tillverka nya kapell efter våra egna mallar samt reparera gamla kapell. Andra liknande sömnadsarbeten förekommer som tex dynor, solskydd m.m. Du som söker vill vi gärna skall vara en kreativ och noggrann medarbetare som är beredd att hoppa in där det behövs. Du skall ha en bra känsla för att omvandla ett mönster till ett högklassigt sömnadsresultat. Du skall gill... Visa mer
Till vårt kapellmakeri söker vi en kapellsömmare eller industrisömmare.
Arbetet består av att tillverka nya kapell efter våra egna mallar samt reparera gamla kapell. Andra liknande sömnadsarbeten förekommer som tex dynor, solskydd m.m.
Du som söker vill vi gärna skall vara en kreativ och noggrann medarbetare som är beredd att hoppa in där det behövs. Du skall ha en bra känsla för att omvandla ett mönster till ett högklassigt sömnadsresultat. Du skall gilla att arbeta i ett litet expansivt företag där vi alla är lika viktiga kuggar. Lagkänsla, positivt tänkande och problemlösning är egenskaper som är viktiga.
Du skall ha erfarenhet av att sy i tyngre material som kapellväv och liknande.
Anställningsformen är initialt timanställning där omfattningen kan anpassas av dina förutsättningar och önskemål. Arbetstiderna varierar över året från deltid till heltid, med tyngdpunkt på senvinter, vår och sommar.
Vi är också öppna för att engagera en person som istället för anställning vill fungera som underentreprenör där du fakturerar arbetet från din egna firma.
Välkommen med din ansökan och vi kommer anställa löpande. Visa mindre

Resande Servicemontör till finmekanisk verkstad!

Ansök    Dec 16    TEMP-TEAM Sverige AB    Finmekaniker
Är du resande servicemontör och redo för en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med spännande uppdrag i Sverige och utomlands! Vi söker just nu för kunds räkning en Servicemontör till verksamheten i Kungälv. Rollen Som Servicemontör kommer dina arbetsuppgifter inkludera: • felsökning och reparation • serva maskiner • installation av maskiner En introduktionsutbildning kommer att ges till en början för att sedan succesivt växa i rollen för att bli s... Visa mer
Är du resande servicemontör och redo för en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med spännande uppdrag i Sverige och utomlands!
Vi söker just nu för kunds räkning en Servicemontör till verksamheten i Kungälv.

Rollen
Som Servicemontör kommer dina arbetsuppgifter inkludera:

• felsökning och reparation
• serva maskiner
• installation av maskiner

En introduktionsutbildning kommer att ges till en början för att sedan succesivt växa i rollen för att bli självständig Servicemontör.

Din profil
I rollen som Servicemontör behöver du tidigare ha arbetat som teknisk montör samt att du har goda kunskaper inom finmekanik. Det förekommer även utlandsresor som en del i jobbet därför är goda kunskaper i engelska och svenska en förutsättning.

Körkort erfordras.

Du har ett stort intresse för teknik och en god servicekänsla, är noggrann, självständig och trygg som person.

Bra att veta!
Tjänsten är en direkt rekrytering till vår kund.
Heltid med tillträde så snart som möjligt.

Intresserad?
Du söker tjänsten som resande servicemontör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Rönneberg Carr eller Linus Engdahl på 031-53 42 60. Visa mindre

Skräddare / Mallning av Kapell

Ansök    Dec 9    Sysport AB    Skräddare
Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Även annan typ av sömnad kan förekomma. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder... Visa mer
Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende.


Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Även annan typ av sömnad kan förekomma. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Visa mindre

Skräddare / Mallning av Kapell

Ansök    Sep 18    Sysport AB    Skräddare
Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Sysport AB är ett företag som funnits sed... Visa mer
Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Sysport AB är ett företag som funnits sedan 1997. Vi syr allt från möbeltyger, båtkapell, klänningar, företagskläder, och föreningsarbeten. Vi hjälper privata och företagskunder. Vårt motto är att kunderna ska alltid lämna oss med ett leende. Vi söker nu en person för främst sömnad och mallning av båtkapell. Du ska helst ha minst 5 års erfarenhet inom yrket. B-körkort behövs för att du ska kunna besöka våra kunder. Visa mindre

Beredare till Lidén Weighing

Ansök    Okt 17    PS Partner AB    Finmekaniker
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Administratör som ska förstärka teamet i Kungälv! Triv... Visa mer
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden.

Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/

Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Administratör som ska förstärka teamet i Kungälv!

Trivs du i en mycket varierad roll där du bland annat får meka med produkter, ge service till kunder samt kvalitetssäkra ankommande och avgående gods? Vill du bli den nya kollegan i ett gott gäng som hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Tekniker/Administratör hos Lidén Weighing ansvarar du bland annat för att kontrollera deras elektroniska vågar innan dessa packas ner, levereras och skickas till kund. Du kommer ansvara för att:

• Genomföra justering/kalibrering av vågar, bereda såväl standardprodukter som kundspecifika produkter genom att montera ihop vägningsprodukter utifrån komponenter och moduler.
• Utföra reparationer och service av vågar.
• Översätta och skriva manualer när nya vågar kommer in i sortimentet.
• Ha kund och leverantörskontakt.
• Ge teknisk kundsupport via telefon och mejl.
• Logistik/lager

Kvalifikationer

Vi söker dig som är teknisk intresserad och serviceminded. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god teamanda. Du har förmågan att vara driven, pålitlig och slutföra arbetet i tid.
Du är prestigelös, kavlar upp ärmarna när du ser att det behövs. Du vill utveckla och förbättra innehåll samt struktur, att effektivisera ligger i din natur.

Andra kvalifikationer

• Teknisk utbildning med inriktning elektronik-/mekanik med erfarenhet av montering
• God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
• Officepaketet
• B-körkort
• Truckkort är meriterande

Ansökan

Låter detta som något för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Lidén Weighing samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Solhage [email protected] / 073-533 89 95 eller rekryteringskonsult Caroline Nylén [email protected] / 073- 541 15 68. Visa mindre

Beredare till Lidén Weighing

Ansök    Sep 17    PS Partner AB    Finmekaniker
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Tekniker som ska förstärka teamet i Kungälv! Trivs du i... Visa mer
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden.

Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/

Lidén Weighing växer och söker nu en Beredare/Tekniker som ska förstärka teamet i Kungälv!
Trivs du i en varierad roll där du bland annat får meka med produkter, ge service till kunder samt kvalitetssäkra ankommande och avgående gods? Vill du bli den nya kollegan i ett gott gäng som hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Tekniker hos Lidén Weighing ansvarar du bland annat för att kontrollera deras elektroniska vågar innan dessa packas ner, levereras och skickas till kund. Du kommer ansvara för att:

• Genomföra justering/kalibrering av vågar, bereda såväl standardprodukter som kundspecifika produkter genom att montera ihop vägningsprodukter utifrån komponenter och moduler.
• Utföra reparationer och service av vågar.
• Översätta och skriva manualer när nya vågar kommer in i sortimentet.
• Ha kund och leverantörskontakt.
• Ge teknisk kundsupport via telefon och mejl.
• Logistik/lager

Kvalifikationer

Vi söker dig som är teknisk intresserad och serviceminded. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god teamanda. Du har förmågan att vara driven, pålitlig och slutföra arbetet i tid.
Du är prestigelös, kavlar upp ärmarna när du ser att det behövs. Du vill utveckla och förbättra innehåll samt struktur, att effektivisera ligger i din natur.

Andra kvalifikationer

• Teknisk utbildning med inriktning elektronik-/mekanik med erfarenhet av montering
• God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
• Officepaketet
• B-körkort
• Truckkort är meriterande

Ansökan

Låter detta som något för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Lidén Weighing samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annelie Solhage [email protected] / 073-533 89 95 eller rekryteringskonsult Caroline Nylén [email protected] / 073- 541 15 68. Visa mindre

Tekniker till Lidén Weighing

Ansök    Aug 29    PS Partner AB    Finmekaniker
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Tekniker som ska förstärka deras team i Kungälv! Trivs du i en v... Visa mer
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden.

Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/

Lidén Weighing växer och söker nu en Tekniker som ska förstärka deras team i Kungälv!
Trivs du i en varierad roll där du bland annat får meka med produkter, ge service till kunder samt kvalitetssäkra ankommande och avgående gods? Vill du bli den nya kollegan i ett gott gäng som hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Tekniker hos Lidén Weighing ansvarar du bland annat för att kontrollera deras elektroniska vågar innan dessa packas ner, levereras och skickas till kund. Du kommer ansvara för att:

• Genomföra justering/kalibrering av vågar, bereda såväl standardprodukter som kundspecifika produkter genom att montera ihop vägningsprodukter utifrån komponenter och moduler.
• Utföra reparationer och service av vågar.
• Översätta och skriva manualer när nya vågar kommer in i sortimentet.
• Ha kund och leverantörskontakt.
• Ge teknisk kundsupport via telefon och mejl.
• Logistik/lager

Kvalifikationer

Vi söker dig som är teknisk intresserad och serviceminded. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god teamanda. Du har förmågan att vara driven, pålitlig och slutföra arbetet i tid.
Du är prestigelös, kavlar upp ärmarna när du ser att det behövs. Du vill utveckla och förbättra innehåll samt struktur, att effektivisera ligger i din natur.

Andra kvalifikationer

• Teknisk utbildning med inriktning elektronik-/mekanik med erfarenhet av montering
• God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
• Officepaketet
• B-körkort
• Truckkort är meriterande

Ansökan

Låter detta som något för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Lidén Weighing samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén [email protected] / 073- 541 15 68 eller
Annelie Solhage [email protected] / 073-533 89 95 Visa mindre

Bagare med erfarenhet

Ansök    Jul 12    Ytterby Bageri AB    Bagare/Konditor
ArbetsuppgifterBakning och förberedning av produkter så som surdegsbröd, franskt bröd, tårtor, bullar, kakor, etc.KvalifikationerMinst 3 års erfarenhet av arbete som bagare.ÖvrigtMöjlighet finns till viss flexibilitet avseende arbetstid. Visa mer
ArbetsuppgifterBakning och förberedning av produkter så som surdegsbröd, franskt bröd, tårtor, bullar, kakor, etc.KvalifikationerMinst 3 års erfarenhet av arbete som bagare.ÖvrigtMöjlighet finns till viss flexibilitet avseende arbetstid. Visa mindre

Tekniker till Lidén Weighing

Ansök    Sep 7    PS Partner AB    Finmekaniker
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden. Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/ Lidén Weighing växer och söker nu en Tekniker som ska förstärka deras team i Kungälv! Trivs du i en v... Visa mer
Lidén Weighing är ett progressivt och kunskapsbaserat företag som levererar vågar och vägningslösningar. Produkterna används inom Industri, Handel, och Medical över hela Norden.

Vi är duktiga på service till våra kunder och ger det lilla extra i alla lägen. Vi är en liten men expansiv del i koncernen Bergman & Beving. https://www.liden-weighing.se/sv/

Lidén Weighing växer och söker nu en Tekniker som ska förstärka deras team i Kungälv!
Trivs du i en varierad roll där du bland annat får meka med produkter, ge service till kunder samt kvalitetssäkra ankommande och avgående gods? Vill du bli den nya kollegan i ett gott gäng som hjälps åt och arbetar mot gemensamma mål? Då kan detta vara något för dig!

Arbetsuppgifter

I rollen som Tekniker hos Lidén Weighing ansvarar du bland annat för att kontrollera deras elektroniska vågar innan dessa packas ner, levereras och skickas till kund. Du kommer ansvara för att:

• Genomföra justering/kalibrering av vågar, bereda såväl standardprodukter som kundspecifika produkter genom att montera ihop vägningsprodukter utifrån komponenter och moduler.
• Utföra reparationer och service av vågar.
• Översätta och skriva manualer när nya vågar kommer in i sortimentet.
• Ha kund och leverantörskontakt.
• Ge teknisk kundsupport via telefon och mejl.
• Logistik/lager

Kvalifikationer

Vi söker dig som är teknisk intresserad och serviceminded. Du tar eget ansvar samtidigt som du har en god teamanda. Du har förmågan att vara driven, pålitlig och slutföra arbetet i tid.
Du är prestigelös, kavlar upp ärmarna när du ser att det behövs. Du vill utveckla och förbättra innehåll samt struktur, att effektivisera ligger i din natur.

Andra kvalifikationer

• Teknisk utbildning med inriktning elektronik-/mekanik med erfarenhet av montering
• God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift
• Officepaketet
• B-körkort
• Truckkort är meriterande

Ansökan

Låter detta som något för just dig? Tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Lidén Weighing samarbetar med PS Partner i denna rekrytering.
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén [email protected] / 073- 541 15 68 eller
Annelie Solhage [email protected] / 073-533 89 95 Visa mindre

Bagare

Ansök    Jun 5    ICA Maxi Kungälv    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är detta ett jobb för dig! Vi på ICA Maxi Stormarknad i Kungälv söker nu bagare med stort engagemang som är redo för nya utmaningar!Vårt bageriHär på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla bu... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är detta ett jobb för dig! Vi på ICA Maxi Stormarknad i Kungälv söker nu bagare med stort engagemang som är redo för nya utmaningar!Vårt bageriHär på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.   Vi sökerI rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk. Observera att vi inte söker konditor. Dina personliga egenskaperDu har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.Du är fylld av energi, entusiasm och är en initiativrik person.Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team. Övrig informationTjänsten är en tillsvidareanställning på deltid där provanställning tillämpas. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet). Är du intresserad?Sista ansökningsdag är 2019-06-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande. Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?Då är du varmt välkommen att kontakta chef manuella färskvaror Caroline Vangener via mail på [email protected] att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.  Vilka är vi?Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butiken är snart i mål med en omfattande modernisering och har just öppnat ett helt nytt café- och restaurang, ny fiskbutik, större apotek, större och rymligare entré, ny förbutik/kundtjänst och mycket mer. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor. Visa mindre

Konditor / bagare

Ansök    Jul 4    BERGS KONDITORI H / B    Bagare/Konditor
Bergs Konditori på Marstrand söker sommar konditor/bagare med tillträde snarast. Utbildning krävs. Bostad finns. Visa mer
Bergs Konditori på Marstrand söker sommar konditor/bagare med tillträde snarast. Utbildning krävs. Bostad finns. Visa mindre

Bagare med erfarenhet

Ansök    Maj 27    Ytterby Bageri AB    Bagare/Konditor
ArbetsuppgifterBaka surdegsbröd, franskt bröd , tårtor,små kakor.KvalifikationerMinst 5 års erfarenhet av arbete som bagare. Visa mer
ArbetsuppgifterBaka surdegsbröd, franskt bröd , tårtor,små kakor.KvalifikationerMinst 5 års erfarenhet av arbete som bagare. Visa mindre

Bagare

Ansök    Maj 13    ICA Maxi Kungälv    Bagare/Konditor
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är detta ett jobb för dig! Vi på ICA Maxi Stormarknad i Kungälv söker nu bagare med stort engagemang som är redo för nya utmaningar!Vårt bageriHär på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla bu... Visa mer
Har du ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk? Är du utbildad bagare och har branschvana? Då är detta ett jobb för dig! Vi på ICA Maxi Stormarknad i Kungälv söker nu bagare med stort engagemang som är redo för nya utmaningar!Vårt bageriHär på Maxi Kungälv erbjuder vi kunderna nybakat bröd och bakverk årets alla dagar. Här bakas allt med kärlek, från grunden! Detta innebär ett äkta hantverk där hela bakprocessen sker i vårt lilla butiksbageri. Våra bagare bakar alla bröd på traditionellt mjöl och äkta smör för god smak med karaktär.Här på Maxi ICA Stormarknad Kungälv är vi säkra på att engagerade team är nyckeln till framgång. Ju mer engagerade vi alla är, desto bättre resultat, nöjdare kunder, större lönsamhet och bättre dynamik i företaget får vi.   Vi sökerI rollen som bagare är du en person med stor passion, som verkligen brinner för ditt yrke. Du har bagarutbildning och tidigare erfarenhet från yrket. Du ska dessutom ha ett genuint intresse för att baka bröd och älskar ditt hantverk. Observera att vi inte söker konditor. Dina personliga egenskaperDu har en mycket god känsla för service och människor. I vårt öppna bageri, mitt i butiken möter du dagligen kunder och hjälper dem med beställningar, rådgivning och genom att svara på frågor.Du är fylld av energi, entusiasm och är en initiativrik person.Du har lätt för att samarbeta med människor och bidrar till en trevlig stämning och engagerat team. Övrig informationTjänsten är en tillsvidareanställning på deltid där provanställning tillämpas. Arbetspassens tider är fördelade över alla bageriets öppettider. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse. Lön enligt avtal (Handelsavtalet). Är du intresserad?Sista ansökningsdag är 2019-05-19. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Vi stävar efter en jämn könsfördelning i alla butikens avdelningar och vill därför särskilt uppmuntra manliga sökande. Har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen?Då är du varmt välkommen att kontakta chef manuella färskvaror Caroline Vangener via mail på [email protected] att vi inte tar emot några ansökningar via e-post, du ansöker via länken nedan.  Vilka är vi?Maxi ICA Stormarknad Kungälv är en av Sveriges största matbutiker med mer än 60 000 butiksbesök varje vecka. Butiken omsätter över en halv miljard kronor och har drygt 170 anställda. Butiken är snart i mål med en omfattande modernisering och har just öppnat ett helt nytt café- och restaurang, ny fiskbutik, större apotek, större och rymligare entré, ny förbutik/kundtjänst och mycket mer. Butikens mål är att erbjuda Kungälvs bästa pris och sortiment med Kungälvs bästa kundbemötande. Butiken har stort fokus på hållbarhetsfrågor och närproducerade varor. Visa mindre